da li mogu da ga na moj jackson nabudzim

i ako mogu gde moze da se kupi u NS?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
da mislio sam na to.gledao sam pre par dana i svidelo mi se jer ne zauzima puno mesta tj. samo udaras potenciomermislim_stvarno wrote: jesi li na kill pot mislio na ovo?
posto bih i ja voleo da znam gde ima da se uzme, deluje kao zanimljiva igracka
kad mogu tom morello i buckethead mogu i jadejankuki wrote:Z'što da busig đitru beZpotrebno..
ne bih rekao da je ovo dobra ideja. Kill switch je da se koristi brzo, ritmicki, a ne verujem da ovime moze to da se postigne... Nekad je problem da se samo izvuce push pull kad ti treba, a ne da ga 70 puta u minutu drkas... To je ok ako hoces samo da iskljucis/ukljucis gitaru, ali da ga koristis kao lik na onom snimku sto sam okacio... nije prakticno...kwiss wrote:Stavi ovo umesto volume pota izlalaz iz gitare na masu preko pushpulla i to je to
![]()
ja sam ovakav nasao na warmothu, samo sto ce kod mene biti skroz drugacije povezan... ja imam 2 tonea i jedan volume...mislim_stvarno wrote:za ovaj prethodni nacin, moze i bez gubljenja tone pota, ali moras da nabavis potenciometar sa dve osovine, na foru metalzone potenciometara, pa na njega stavis master tone i jedan volume
to sam video da stavljaju na neke baseve, imaju i kapice koje lice na ove tvoje, ali gde ces ga naci...
mislim_stvarno wrote:ne bih rekao da je ovo dobra ideja. Kill switch je da se koristi brzo, ritmicki, a ne verujem da ovime moze to da se postigne... Nekad je problem da se samo izvuce push pull kad ti treba, a ne da ga 70 puta u minutu drkas... To je ok ako hoces samo da iskljucis/ukljucis gitaru, ali da ga koristis kao lik na onom snimku sto sam okacio... nije prakticno...kwiss wrote:Stavi ovo umesto volume pota izlalaz iz gitare na masu preko pushpulla i to je to
![]()
@randy
isto tako mozes da umesto tone pota (ili izbusis jos jednu rupu) stavis momentery switch
slicno kao buckethead
Onda običan taster![]()
![]()
...
edit:
za ovaj prethodni nacin, moze i bez gubljenja tone pota, ali moras da nabavis potenciometar sa dve osovine, na foru metalzone potenciometara, pa na njega stavis master tone i jedan volume
to sam video da stavljaju na neke baseve, imaju i kapice koje lice na ove tvoje, ali gde ces ga naci...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest