Vox Night Train
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vox Night Train
Mozda ce nekome znaciti informacija.
Kod domaceg zastupnika za Vox, neverovatno su niske cene ovog pojacala.
Zainteresovani, pogledajte.
Kod domaceg zastupnika za Vox, neverovatno su niske cene ovog pojacala.
Zainteresovani, pogledajte.
Re: Vox Night Train
A sta tek da kazemo za
http://www.skymusic.rs/srpski/sky-music ... eaker.html
Ijaaaoooo !!!
Al' odakle mi sad 1.16k ???
Imaju i zice za 250 din. Nisam nikad koristio GHS, ali mislim da nove zice za te pare vrede.
Pa VOX AC4, isto su po super ceni.
Napada me GAS !!!
http://www.skymusic.rs/srpski/sky-music ... eaker.html
Ijaaaoooo !!!
Al' odakle mi sad 1.16k ???
Imaju i zice za 250 din. Nisam nikad koristio GHS, ali mislim da nove zice za te pare vrede.
Pa VOX AC4, isto su po super ceni.
Napada me GAS !!!
ja vec kombinujem kako da skrpim pare za NT... jel neko probao to pojacalo, kako deluje?
Ja imam AC4TV glavu + cab i to radi odlicno (a za manje od 250 eur i vise nego odlicno).
Racunam da NT samo moze da bude bolje.
Racunam da NT samo moze da bude bolje.
meni treba uglavnom za po kuci, ali povremeno imam i probe sa nekom ekipom, jel bi to pojacalo moglo ti da izgura bez ozvucavanja? mislim na taj AC4TV... vidim da je kabinet koij se prodaju uz njega ima 1x12 sto je solidno ozbiljno, barem meni tako deluje...
Ja jedino mogu da kazem da je tesko poverovati da svira samo sa 4W.
Za sobu je preglasno. Drugo, preko 1/3 pojaclo vise nije u cleanu, tako da ne znam da li bi ti to odgovaralo.
Ja sam hobista, tako da pojacalo nisam probao u vecem prostoru i sa bubnjarom. Mozda bi i moglo, ali bio bi u
overdrajvu uglavnom.
Za sobu je preglasno. Drugo, preko 1/3 pojaclo vise nije u cleanu, tako da ne znam da li bi ti to odgovaralo.
Ja sam hobista, tako da pojacalo nisam probao u vecem prostoru i sa bubnjarom. Mozda bi i moglo, ali bio bi u
overdrajvu uglavnom.
kazu da ti treba bar 20W da prodjes bez ozvucavanja...sta znam, zavisi koliko su ostali glasni 
a za kucu je i 1w skroz dovoljan, ljudi ne mogu da poveruju kad cuju lapasa od 1w kroz dobar zvucnik koliko je glasno

a za kucu je i 1w skroz dovoljan, ljudi ne mogu da poveruju kad cuju lapasa od 1w kroz dobar zvucnik koliko je glasno
ja sam imam orange Crush Pix 35LDX i kad sam sa bendom samo se prebacim u drive i nema potrebe da se pojacavam preko pola... e sad sta to znaci sam bog zna... ipak cu cekati sledecu godinu i snizenje da kupio NT15...
Ja sam ga kupio pre godinu dana u Sky-ju. Izgleda fenomenalno a jos bolje zvuci. Odlicna cena!