Hvala na komentarima!
Ne zuri mi se sa kupovinom jer mi je trenutno ruka u gipsu i imam dve nedelje do skidanja a onda jos sigurno nedelju dana da mi se zglob i prsti vrate u normalu.Pa reko kad vec ne mogu da sviram da malo poboljsam opremu pa sam prodao ono malo pojacalo sto sam imao.
Anyway,na oglasima sam naleteo na Behringer GX110 (30 Wati, 10" Jensen zvučnik, 24-bit procesor sa 100 efekata , nožni prekidač)...kosta 90 evra.Na youtube-u nema bas mnogo snimaka sa ovim pojacalom tako da nemam nikakvo misljenje o njemu za sad.
I nesto sto sam video da se i ovde na muzickom forumu hvalilo kao dobro pojacalo i recenzije na stranim sajtovima su bile na strani tog pojacala...Laney LG35R. Video sam da su mnogi pisali da su veoma zadovoljni sa ovim izborom dok recimo za LX seriju sam citao komentare od onih da su veoma zadovoljni sa njima do onog da nista ne valjaju. Jedino sto se kod ovog pojacalo spominjalo kao mana je isto kao i za druge Laney-e da treba dodatna pedala za distorziju (to mi nije problem,kupio bi

).Za sada nisam nasao polovno na oglasima a vidim da je u Mix-u oko 12 500din pa razmisljam da kad se oporavim odem i probam pojacalo a do tada cu imati jos te 3000 koliko mi fali.
Jos jedno pitanje...Speaker connections: 1x Jack (4 Ohms External)...da li ovo znaci da se na pojacalo moze prikljuciti zvucnik da bi se dobilo na ``glasnoci`` tj. da li bi moglo da se prikljuci na muzicku liniju?