Dobra gitara sa floyd rose-om i lock tunersima?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Dobra gitara sa floyd rose-om i lock tunersima?
Koju gitaru predlazete da je jeftina ali izvandredna sa floyd rose-om i lock tunersima?
Re: Dobra gitara sa floyd rose-om i lock tunersima?
jeftino i izvanredno ne postoji... posebno ne kad je u pitanju floyd..
Ja sam skoro preporučio drugaru Cort X-11 i odlično je prošao. licencirani je floyd (naravno, za te pare), ali deluje veoma solidno. Gitara je inače dosta dobre izrade i zvuka za taj superstrat fazon i ne previše para.
U radnji gitara nije bila nikako setapovana, nemoj da te to zavara ako budeš gledao.
E sad, ako ti jeftinim smatraš npr. 200e nećeš naći sigurno nešto što iole valja
. Navedi više podataka, npr. do koliko para i za šta ti treba.
U radnji gitara nije bila nikako setapovana, nemoj da te to zavara ako budeš gledao.
E sad, ako ti jeftinim smatraš npr. 200e nećeš naći sigurno nešto što iole valja

Sta ce to civije na zakljucavanje kad imas floyd? Ja sam imao yamahu rgx 420, dok je bila kod mene nije se rastimala. Odsvirala preko 30 svirki i ko zna koliko proba. Pojave se povremeno na oglasima za oko 200e! Jedino sto mi je pukla jedna kockica na floydu i to sam resio sam za 50 dinara 

Verovatno čovek misli na locking nut (što je deo cele floyd rose aparature). 

-
Pa meni cena odgovara oko 350 e. Treba mi za te fazone heavy metal fazone i zato sam hteo neshto sa floyd rose-om, oduvek mi je falila jedna gitara za te fazone. Da, da mislio sam na locking nut.. 

-
Nece se nijedna gitara rashtimovati, ako ne koristim tremolo meni to treba kvalitetno jer sam oduvek voleo da se igram s njim.. 

Tražiti gitaru sa flojdom a da radi perfektno za te pare je malo nategnuto po meni, možeš u tom rangu da pogledaš npr. Jackson-e i Ibaneze.
Mada, i ja bih perfektnog Les Paul-a za 500e, pa ne mere
Mada, i ja bih perfektnog Les Paul-a za 500e, pa ne mere

a Washburn Nuno Betencourt neki mozda?
-
Ako dobro setapujes tremolo i imas locker gore, ne bi trebalo da se rastimava. E sad, pitanje je kvalitet izrade tog tremoloa na gitari do 350e. Kolko ce to trajati i kako ce raditi posle 2 godine?
Ne mogu da verujem da ovo pisem ali... uf... joj... grr...
...da pogledas neki Ibanez?
Ne mogu da verujem da ovo pisem ali... uf... joj... grr...
...da pogledas neki Ibanez?
- Haralampije
Sam flojd je oko 200 evra....dsavovic25 wrote:Pa meni cena odgovara oko 350 e. Treba mi za te fazone heavy metal fazone i zato sam hteo neshto sa floyd rose-om, oduvek mi je falila jedna gitara za te fazone. Da, da mislio sam na locking nut..
- mislim_stvarno
Polovan Ibanez S serije i tacka. Konkretno mislim na s420. Ne vidim da postoji bolji tremolo od zr u toj cenovnoj klasi.
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-4 ... id=5769772 - matori japanac sa edge tremolom, odlicna kupovina imo
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... id=5770188 - preskup, nov je 500e, ovaj trazi 400, ponudi mu 350, pa vidi. Ljudi za kes lako spuste cenu
mozes da uzmes i neki rg(350,370,320...), ali ne racunaj da ce tremolo preziveti duze od 5 godina koriscenja (ako i toliko izdrzi). Jos jedna dobra opcija je Jackson X ili pro serija, ali X serija se retko pojavljuje na oglasima, a pro seriji je skocila cena pre neku godinu, ali ipak se pojave nekad one spicastije gitare u toj ceni.
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-4 ... id=5769772 - matori japanac sa edge tremolom, odlicna kupovina imo
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... id=5770188 - preskup, nov je 500e, ovaj trazi 400, ponudi mu 350, pa vidi. Ljudi za kes lako spuste cenu
mozes da uzmes i neki rg(350,370,320...), ali ne racunaj da ce tremolo preziveti duze od 5 godina koriscenja (ako i toliko izdrzi). Jos jedna dobra opcija je Jackson X ili pro serija, ali X serija se retko pojavljuje na oglasima, a pro seriji je skocila cena pre neku godinu, ali ipak se pojave nekad one spicastije gitare u toj ceni.
-
Ok prachachkacu josh malko po netu da vidim o tim preporukama, javicu vam za shta sam se opredelio, hvala svima 

Ako nadjes, obavezno probaj Schecter Demon...Ja sam je imao i prodao za neke sitne novce. Odlican flojd i sasvim solidno zvuci. Mislim da ih je Mix imao. 

-
Vazi, vazi pogledacu..