Pade mi na pamet da postavim ovu temu,pa reko da vidim sta ste to imali od opreme,a vise nemate...Ali ne bilo sta,nego nesto sto je ostavilo poseban trag u vasem secanju,da je lepo lezala u ruci,da je imala dobar zvuk ili neku sentimenalnu vrednost...
Evo ja cu prvi poceti i necu da gnjavim mnogo,Fender Stratocaster American Standard 1996. HSS,Seymour Duncan Pearly Gates i dva standardna singlea,pravljena za 50. godisnjicu fendera.Bese kao nova,a radila je kao zmaj,Kiki mi je setovao,pa je i bila jako udobna,i od kada sam je prodao,promenio sam jedno 20 ozbiljnih gitara (da ne racunam one sitne koje dobijem u zameni itd),i ni jedna nije ni blizu bila...Boja bese neka srebrna slicna kao i deluxe sto sam posle imao,isto sa nekom perloid maskom,samo je od godina pocela da zri boja i vukla je malo na zuckasto,sto mi je Kiki rekao da ce i dalje da nastavi i tek treba da dostigne pravu boju,onako vintage...No ode,ne ponovi se,a nadam se da hoce nesto tako.
Jedino sto je bilo u rangu sa njom jeste Music Man SUB1 koji je kod mene i nece da ide dok stvarno ne nadjem bolju...
Mnogo je kasno,pa da ne kacim slike i ne duzim vise,evo kraceg spiska gitara i pojacala koje bih rado vratio...
-Fender Telecaster American Standard;
-Gibson Les Paul Classic Antique Artist Tom Morgan (ako se ne varam taj model bese);
-El Maya EM1300,strasna gitara,dobio sam je za saku gvozdenih evrica,a sada se prodaje i po 550E na nasim oglasima,ima 2-3 mozda kod nas.Mahagoni,javor vrat,pa kroz telo,onako prosarano,bese kao nova,lik je skinuo sa ormara prasnjavu i ocistio i dao liku koji je doneo meni...
A od pojacala samo Marshall JTM60 2x12" nikad bolji zvuk...A budala ga prodao,jer sam se nalozio na one glasine da je losa serija i da ako se pregreje,mozes da se sisas...
Toliko za sada od mene...
Oprema koju ste imali (a nije vise u vasem posedu)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Oprema koju ste imali (a nije vise u vasem posedu)
Ovakva slična tema već postoji na ovom forumu... 

- mislim_stvarno
- nikolic025
Ja se izvinjavam,nisam je primetio,posto od 2010. nije aktivna,pa bih molio onda moderatore da prebace moj post i obrisu ovu temu.
- johnny_b_good
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
odakle da krenem....? 

- sirac-šunka
- vragolan
Ma ti najbolje odma da odustaneš... 
A mislim da bi bilo bolje da oživimo onu staru temu

A mislim da bi bilo bolje da oživimo onu staru temu