skoro sam usao u svet dzeza, pa reko malo da preslusam i fusion deonicu

pa ako neko moze da mi predlozi par fusion gitarista ili bendova za slusanje.
mozda nesto poput alexa

http://www.youtube.com/watch?v=eE6hkCQHdjE
hvala unapred

Moderators: dejankuki, Trooper
Dobro rečenoBozha wrote:2012te nije problem mesto na kompu, nego vreme da se sve to preslusa
Ko voli, voli...Haralampije wrote:Za pocetak John Mclaughlin...sta je sve covek snimio bices namiren bar godinu dana da valjano preslusas samo njega.
sem pasusa za weather report, kome si se ti obracao tim tekstom i sta si uopste hteo da kazes... posto zvuci jako nakurcenoPredrag Popadic wrote:Prika, nisam procitao svaku tvoju rec ali znam sta imas u grudima i koje su tvoje zelje. Veruj, dobro znam ljude jer sam stariji i iskusan prilicno, narocito u muzici. Za muziku kao sto je Jaazz.... potrebno je vise od vezbanja i motivacije. Potrebno je da polako promenis sve svoje navike, i da se u sebi opredelis za to da si smeker i pobednik. I da sam trcis trku, da te ne sisa ko bolje svira od tebe. Jazz je jedan poseban svet. Slow down boy, Jazz su izmislili Ameri i Englezi. A seti se da su oni smislili i kapitalizam u cijim ranim fazama i ovo nase drustvo grca. Ne znam koliko godina imas, a?
Ja bih ti preporucio Weather report! Strasan bend formiran krajem sedamdesetih. Neces se mnogo naslusati gitare iako je ima. Ali ako je savet od mene, kreni od njih, naucices dosta o ritam sekciji barem.
,,...Gledam u otvoreno nebo puno zvezda...Javlja se isti osećaj... Uvek iznova.Ne trudim se da ga potisnem,jer se onda ne bih kontala živom.Misli mi putuju daleko...negde gde sam konačno ono kao zaradila dovoljno za pristojan zivot,gde je celo moje biće zadovoljno i gde moja, kontam intuicija, konačno pronalazi pravu,istinsku sreću za sebe."
- moj grandz izlet, deevoluirao sam sa vrhova na plocnike Seattle-a. Dakle, peglaj i guraj se po klubovima gde sviraju Bebi Doll, Stanley, Branko MArkovic....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest