Elem posto bi trebalo da radim uskoro tri telekastera od kojih ce dva imati humove a jedan p90 magnete, te mi nece odgovarati standardne kobilice, a kvalitet ovih fikcnih kobilica za strata koje mogu da se nadju kod nas je katastrofalan , odlucih se da sam isfabrikujem par komada i evo sta je nastalo, dva razlicite visine solje jedna od 8mm i dve od 10, te jedan standardan set burica i kadan kompenzovani, za treci ce verovatno ici standard sa srednjim kompenzovanim ali burici od 6mm naspram standardnih od 7.9
Solje i burici su od mesinga i sve je radjeno na CNC masini, te su solje kasnije polirane i hromirane, opruge su od hemiskih olovaka, i jedino bi mi valjalo ako znate gde bih mogao da kupim neke lepe niklovane ili hromirane srafove 3x35(masinski naoj naravno)
evegi

sledece sto planiram je da uradim na cnc-u modele ovih solja i da ih odnesem da mi se liju od mesinga posto za solju koja zavrsena ima oko 80g potrosim preko kilogram mesinga zbog masinske obrade, pa ako ima interesenata nek mi se jave posto bi trebalo da napravim racunicu koliko ce me kostati da se izliju , obrade i hromiraju jedno 30-tak kobilica posto nece da radi covek ispod toga pa ce mi biti skupo da sam finansiram ako ce mi stojati bez veze