Jackson Adrian Smith VS Charvel San Dimas/So Cal

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nikolic025

Jackson Adrian Smith VS Charvel San Dimas/So Cal

Post by nikolic025 » 04 May 2015, 22:26

Pozdrav ljudi,treba mi neka univerzalna gitara,stratolikog oblika,a ne preterano jake cene.

Znam da je Charvel skoro duplo skuplji,ali imam u ponudi polovan,u odlicnom stanju San Dimas Japanac,sa Grover civijama,originalnim koferom,ugradjenim tone potom i splitom magneta za oko 600E (malo mi se ne svidja sto je budzen),a bio je i neki So Cal Meksikanac,sve original,drugaciji SD magneti,nisu Grover civije,nego neke fabricke,bez kofera za oko 500E.Takodje znam da je razlika u drvetu za telo i u magnetima,u Charvel idu SD,u Jackson idu neki njihovi,floyd bi trebalo da je slican...itd...

Probao sam u mitrosu oba,nekako mi onako na prvu Charvel izgleda kvalitetniji,ali ne toliko,probao ih jesam,ali o tome necu ni da razmisljam,jer sam se smorio kad sam ih uzeo u ruke,zice zardjale,jedna je pukla dok sam dostimavao,magneti nisu dobro postavljeni,tj nije podesena visina.....

Koji biste izabrali i zasto?

umart

Re: Jackson Adrian Smith VS Charvel San Dimas/So Cal

Post by umart » 21 Jun 2015, 22:37

ako sam te dobro upratio dzekson je X serija, tj SDX,a onda je jasno sto ti je vise legao Sarvel mada ni on nije bas na nivou svog imena.za 600 jura svasta ima od superstratova i sad je najbitnije pitanje jer bas mora kanonski superstrat sa bas ta dva logoa na headstocku ili moze i nesto drugo?posto u ovom slucaju pomasno bi platio logoe.

Post Reply