Jel radio neko sa Windows 10? Svidja mi se puno stvari, al b'ate oni nisu normalni ako su mislili da je prihvatljivo svim korisnicima ovo sto rade. Za real time audio dosta zna da zeza. Imaju automatske updates koji ne mogu da se iskljuce. Dok proverava za update i instalira ih (a 'fala bogu, ima ih svaki dan), oprosti se od real time audio. Krci i secka. Taj problem nekako i resim, drzim laptop u airplane mode sve vreme pa ne moze da se nakaci na net. Ali imaju i neko sr*nje, ne secam se kako se zove, kao neki antivirus koji povremeno krene da drlja. Nista se ne vidi na ekranu, ali pojavi se background proces u task manageru (koji ne mogu da ubijem) i nesto rchka

Imam upaljen reaper sve vreme i sviram bez da otvaram druge aplikacije. Mozda bas zbog toga provali greskom da se nista ne desava i da je dobro vreme da krene da skenira, ali jednom kad krene mogu ili da cekam 10-20 minuta da zavrsi ili da restartujem comp i da se nadam da nece da krene opet. Nisam jos provalio kako da ga ubijem trajno.
Inace, laptop je prilicno jak. i5 5-gen, 12gb ram..dok ga ove gluposti ne zatrpaju, sushi kako radi. Mogu nekoliko traka u isto vreme da vozim sa efektima, amp simovima i sl. bez problema.
Kakva su vasa iskustva sa win10?
Pre nego sto kazete da se vratim na win7, mislim da nije moguce. Laptop je prilicno nov i navodno nema drivera za win7. Stigao je sa win 8.1 (koji mi je nekako sugav) i prvog dana sam ga pustio da se updateuje na win10.