P.S. Jedva cekam koncert u areni

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Brian May ima svoj neuobicajan nacin sviranja gitare, i bas zbog toga mislim da je queen bio originalan-naravno bio je originalan i zbog odlicnog freddie-evog glasa.Guitar_thrill wrote:Briana Maya jako cenim kao gitaristu, stvarno dobro svira, steta sto u tom bendu osim u par pesama nije toliko bila zastupljena gitara na tipican rock nacin....
Ako si mislio da je John Deacon umro (premunio?!) pogresio si. Ziv je i zdrav, koliko ja znam, ali odavno ne svira, i ne ucestvuje u Queen-come-back-u.guv'nor wrote:Sada nastupaju kao Queen & Paul Rodgers (inace i basista je premunio).
E ako je tako onda se izvinjajem...DrGreenthumb wrote:Ako si mislio da je John Deacon umro (premunio?!) pogresio si. Ziv je i zdrav, koliko ja znam, ali odavno ne svira, i ne ucestvuje u Queen-come-back-u.guv'nor wrote:Sada nastupaju kao Queen & Paul Rodgers (inace i basista je premunio).
slazem sa sa svime...e sad neko voli takve bendove,neko ne....meni su se kod njih uvek svidjale hard rock stvari, dok su pesme kao we are the champions,you dont fool me,show must go on i tako mene malo smarale........luka000 wrote:Brian May ima svoj neuobicajan nacin sviranja gitare, i bas zbog toga mislim da je queen bio originalan-naravno bio je originalan i zbog odlicnog freddie-evog glasa.Guitar_thrill wrote:Briana Maya jako cenim kao gitaristu, stvarno dobro svira, steta sto u tom bendu osim u par pesama nije toliko bila zastupljena gitara na tipican rock nacin....
Sve u svemu nisu bili tipican rock band. Oni su svirali i pop, rock, hard rock-i bas zbot te raznovrsnosti mi se svidjaju.
Uglavnom hard rock stvari su pisali Brian May i Roger Taylor(bubnjar), dok su Freddie i John Decon (nisam siguran da sam dobro napisao) vise pisali pop stvari.
Ja ipak mislim da su jedna od najboljih rock grupa pogotovo zbog Bohemian Rhapsody-jedna od prvih spojeva roka i opere.
Steta sto je freddie umro-malo je rock bendova bilo koji su imali tako dobrog pevaca.
Majku ti to ja stalno govorimluka000 wrote:Ukusi se razlikuju
DEGUSTIBUS NON DISCUTANDUM-to sigurno ne govorisKrucia wrote:Majku ti to ja stalno govorimluka000 wrote:Ukusi se razlikuju
No nije ni bitno
Queen je fenomenalan bend mada mi stvarno ne leze stvari poput We will rock you i takvih manje vise bezveznih naklapanja.
Ne poricem da imaju par strasnih stvari i imaju moj respect zbog toga al generalno nisu bas najbolji bend ikada
Hard rock stvari su im dosta dobre
John deacon je otisao davne 96'(mozda koja godina manje vise) iz benda posle izdavanja singl-a No one but you posvecena freddie-u.guv'nor wrote:Sada nastupaju kao Queen & Paul Rodgers (inace i basista je premunio).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest