Ibanez AEG-10 BK

Post Reply
Nenad_LA

Ibanez AEG-10 BK

Post by Nenad_LA » 26 Aug 2008, 22:07

Da li neko,moze nesto da mi kaze o Ibanez AEG-10 Bk??? :?: :o

gangula

Re: Ibanez AEG-10 BK

Post by gangula » 28 Aug 2008, 20:30

si probao mozda na google-u da nadjes info...

http://www.chamberlainmusic.com/Product ... ctID=AEG10

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 28 Aug 2008, 22:52

300 ajvara je previše za takav instrument. Iz meni potpuno neobjašnjivih razloga, Ibanez akustične gitare imaju astronomske cene u odnosu na kvalitet. Za gotovo 2 puta manje para kupiš isti ili bolji instrujment - 'ladno! Samo ne piše Ibanez. Inače je ta kategorija akustičnih gitara mnogo nezgodna, srednja klasa je najnepovoljnija što se tiče odnosa cene i kvaliteta, a u toj srednjoj klasi meni je možda baš najgora kupovina Ibanez. Ako si u mogućnosti, prošetaj po prodavnicama i pregledaj što više gitara. Ja ovu ne bih preporučio.

Tufli

Post by Tufli » 29 Aug 2008, 13:29

Ja imam Ibanez AEG-10 VS 1201.To je ta gitara a VS je ustvari boja Vintage Sunburst.Kupio sam je pre 3-4 godine u Noti u Novom Sadu.Obisao sam uzduz i popreko sve prodavnice i ova mi je bila ubedljivo najbolja (za trista i nesto evra). Probao sam neke Fendere u Mitrosu medjutim nisu mogli da joj pariraju po zvuku i izradi. Stavljam na nju zice za elektricnu i sviram je preko Fender Blues Deluxe-a preko celog pedalborda i to radi odlicno.Naravno sa bronzanim zicama bi to dobilo neku potpuno novu dimenziju,drugaciju ali ne i bolju,kako ko voli. Ja sam u potpunosti zadovoljan sa njom.Mislim da sada postoji mnogo vecji izbor po prodavnicama pa pogledaj.

Post Reply