Tražim Polovnu Gitaru / Pojačalo za 230 Evra?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Tražim Polovnu Gitaru / Pojačalo za 230 Evra?
Trazim el.Gitaru polovnu (230eura)neki predlog sta mi je najbolje da uzmem koju gitaru koje pojacalo ,...itd ..tnx
Re: Molim vas pomozite mi !!!
Ajde molim vas hitno mi treba neki predlog za el. gitaru polovnu nije bitno ali da je do 230 eura ... unaprijed hvala
Koju muziku volis i zelis da sviras????
Volim Rock,Metal !!! I to zelim da sviram ...Sobzirom da sviram vec 6 god na akusticnu trebalo bi da ne bi bilo tesko navic se na el.gitaru samo imam 230 eura i neznam sta da uzmem jer se ne razumijem... 

Pare u dzep,nekog prijatelja iskusnijeg gitaristu pod ruku pa u obilazak muzickih prodavnica! Ako si iz bg imas veci izbor novih Aria,Squiera,Yamaha i sl. za cifru do 230eur! Koliko para toliko i muzike! Jebga!
Probaj sto vise gitara i izaberi onu koja tebi najvise odgovara po obliku , zvuku ...

ja sam iz pg i rekli su mi da mogu da nadjem jeftine polovne kopije gipsona ili nesto poput fender stratocaster 

E A DA NEZNA NEKO KOLIKO KOSTA JEDNA POLOVNA EL. GITARA "ESP" ?
Fender stratocaster mozes da nadjes polovnog za 300-350eur ali meksikanca...Fender Squier strata polovnog mozes da nadjes za 100-150eur...Obidji malo prodavnice i videces da za 230eur koliko ti je budzet imas dobar izbor Squiera,Arija,SX,Yamaha i dr. gitara...Nemanja. wrote:ja sam iz pg i rekli su mi da mogu da nadjem jeftine polovne kopije gipsona ili nesto poput fender stratocaster
Re: Tražim Polovnu Gitaru / Pojačalo za 230 Evra?
Znam ali rekli su mi da je bolje da uzmem polovnu dobru gitaru nego novu a sranje
Yamaha mi se ne svidja ,...a Ariel takodje 

Trazim neku dobro ocuvanu gitaru marke kao "ESP" ili "fender" ili bilo sto za ove pare polovno !!! ali dobro
Ariel se i meni ne svidja, previse je skup, a mogu za isti novac da operem i sa Bonux-om.Nemanja. wrote:Yamaha mi se ne svidja ,...a Ariel takodje
Nijedna Yamaha koju si probao ti se ne svidja?Koliko si ih stvarno probao?
za ESP ne znam jer me nisu ni kada ni zanimale, ali za fendera znam...znaci ako hoces dobrog polovnog fendera moraces da skupis jos koji euro, jer je polovni fender strat meksikanac oko 300-350eur...Fender squier gitare ni ne vredi uzimati, a polovne su oko 100-150eur...Nemanja. wrote:Trazim neku dobro ocuvanu gitaru marke kao "ESP" ili "fender" ili bilo sto za ove pare polovno !!! ali dobro
Korekcija gradonacelnice - Bonux je jeftiniji, ali se vise trosi po jednom pranju, pa dodje na istovbraca wrote: Ariel se i meni ne svidja, previse je skup, a mogu za isti novac da operem i sa Bonux-om.

kako ti stoji situacija u srbiji tesko da ces naci polovnu ESP gitaru za 230eura koliko sam ja video u oglasima nema nijedne za te novce,mada ako si mislio na ESP LTD to je druga pricha tu od jeftinijih modela imash MH-50,MH-53 i MH50NT(ovo ti je novo raspitaj se u mitrosu oko cene mislim da ne bi trebali biti iznad tih 230 eura,mada mozhda se i varam),a za fender pregledaj yumetal forum i njihovu berzu,mislim da sam video par fendera tamo.srecno sa qpovinom i nezaleci se..i ako mogu da te pitam zashto bash esp ili fender zbog chega si doneo takvu odluku?
- mislim_stvarno
Kupovina polovne gitare je po mom misljenju mnogo bolja solucija, ali moras imati strplenja, biti VEOMA upucen u gitare i uvek pratiti oglase.
Ne mozes na brzinu naci polovnu gitaru koja ce ti se svideti, ali ako imas strpljenja mozes naci stvarno do jaja gitare na koje nisi ni pomisljao.
Za te pare je mozda mali izbor, tu ulazi GRG ibanez, Squier-i, mozda po neki Jackson...
Ako uspes da ustedis jos 70ak evra, dosta lako ces naci RG ibanez.
Ne mozes na brzinu naci polovnu gitaru koja ce ti se svideti, ali ako imas strpljenja mozes naci stvarno do jaja gitare na koje nisi ni pomisljao.
Za te pare je mozda mali izbor, tu ulazi GRG ibanez, Squier-i, mozda po neki Jackson...
Ako uspes da ustedis jos 70ak evra, dosta lako ces naci RG ibanez.