Ovako kako je sad organizovano, malo je komplikovano tražiti određeni profil muzičara.
Ima li šanse da se ovo (ili nešto slično) sprovede u delo?

Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Nešto kao "Pola benda traži drugu polovinu", to jest kad se traži više od jednog muzičara?KnightOfDoom wrote:Evo nesto za sad http://muzicki-forum.com/forum/viewforum.php?f=30 Predlozite jos kategorija.
Potrazanja za muzicarima koji ne sviraju "standardne" instrumente koji su u gornjim sekcijama je jako mala, te nema nekog velikog smisla otvarati posebno sekciju za 1-2 teme koje se mogu pojaviti.Duane wrote:samo predlog, nemojte me shvatiti kao nekog ko zanoveta a nece to da radi![]()
dakle bode mi oci onaj oglas Violinista trazi ekipu, a gore nema pomenute kategorije... samo bas gitara klavir vokal i bend, tako da ako nije frka da se doda to npr ostali instrumenti...
A to i mene nervira ali valjda se podrazumeva da se ocekuje od ljudi da napisu odakle su.istiqrac wrote:Da li je moguce i u potraznju muzicara postaviti da grad za koji se muzicari traze bude obavezan. Mnogi postave oglas i nikada se vise ne jave a teme se razviju nagadjanjima za koji grad se traze muzicari...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests