Gde nabaviti teremin u Srbiji?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Gde nabaviti teremin u Srbiji?
Pa, ko sto u naslovu kaze : Gde nabaviti teremin u Srbiji? Da li se negde prodaje, dal ga neko pravi ili moze napraviti i kolka bi bila cena?
- Rocket Roll
Re: Gde nabaviti teremin u Srbiji?
Može se napraviti, ali ne znam kolika bi bila cena. Čini mi se da su par projekata koje sam video uključivali visoku voltažu, a to znači trafo, a trafo znači troškove.
-
pa ako je krajna cifra 100-150 eu to i nije puno para
- Rocket Roll
Proguglaj, nađi neki projekat, počni da računaš.
Imaj u vidu da je većini muzičara theremin zanimljiv, ali samo u prvih petnaest minuta
Mislim, on je sjajan specijalni efekat i sve to, ali nije baš da je neophodan u muzici. Hoću da kažem, 150 evra ili već koliko se mogu i bolje utrošiti.
Imaj u vidu da je većini muzičara theremin zanimljiv, ali samo u prvih petnaest minuta

Pa tako nešto bi te izašlo, baš sam pre koji dan tražio šeme za teremin, i našao sam neke kitove za oko 90$ (u Americi).nenadnenad wrote:pa ako je krajna cifra 100-150 eu to i nije puno para
Pozdrav,
Zanima me da li neko konkretno zna gde bih mogao da naručim Theremin u Srbiji? Vidim da su ovi postovi dosta stari na ovoj temi, da li se nešto u međuvremenu promenilo? Zainteresovan sam za kupovinu.
Hvala unapred.
Zanima me da li neko konkretno zna gde bih mogao da naručim Theremin u Srbiji? Vidim da su ovi postovi dosta stari na ovoj temi, da li se nešto u međuvremenu promenilo? Zainteresovan sam za kupovinu.
Hvala unapred.