od skoro mi se desava da kada pojacalo pojacam na samo 50% snage desava mi se da dodje do pistanja kao kada se pojacalo odvrne na 100% i potenciometri na 10
ne znam kako da sprecim to pistanje ili mikrofoniju ili kako god da se zove, ali uzasno iritira
imam gitaru aster sa 2 hambakera a pojacalo vox ad 30vt
zujanje pistanje mikrofonija!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: zujanje pistanje mikrofonija!
Uvošti pickupe.Blue Sound wrote:od skoro mi se desava da kada pojacalo pojacam na samo 50% snage desava mi se da dodje do pistanja kao kada se pojacalo odvrne na 100% i potenciometri na 10
ne znam kako da sprecim to pistanje ili mikrofoniju ili kako god da se zove, ali uzasno iritira
imam gitaru aster sa 2 hambakera a pojacalo vox ad 30vt
Probaj sa manjim gainom,ili sa manjim drajvom na pedali ili procesoru ako ih koristis...Ja imam isto voxa,i to tako resavam kad sviram na vecoj snazi,a dosta zavisi i od toga koju simulaciju pojacala koristis.Sve ovo moze da ima smisla samo u slucaju ako ti je oprema ispravna 

odmakni se malo od pojacala!

Treba potovati humbuckere ili singlove sta vec ima na gitari (mislim na magnete iliti pickup-e) i onda mozes sedeti u zvucnoj kutiji i svirati na 1000w i nema pistanja, bar ne onog nekontrolisanog.... 

Ako posle tri godine nije provalio šta i kako onda bi trebao da batali sviranje