epiphone les paul goth studio?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
epiphone les paul goth studio?
Interesuje me mishljenje o ovoj gitari. Nisam je svirao ali mi deluje ok, cuo sam da je epiphone dobar...da li vredi uzimati ili ne?
Re: epiphone les paul goth studio?
Po meni ne vredi. Bar se meni nije svidela. Mislim svidela mi se na prvi pogled po izgledu, ali kad sam je uzeo uruke...
Mislim da je bila oko 500e u Mitrosu kad sam gledao, a za te pare moze mnoogo bolja gitara da se uzme..
Mislim da je bila oko 500e u Mitrosu kad sam gledao, a za te pare moze mnoogo bolja gitara da se uzme..
500 evra?! Dobro, bre, dal su oni normalni?!
- mislim_stvarno
Ja mislim da je bio 400e (mozda nesto vise, 50e), ali isto tako mislim da nije nesto posebno gitara, posebno ako je covek zainteresovan za LesPaul zvuk...
Kosta oko 44.000, mozda sam omanuo za hiljadu-dve. I ja sam gledao taj model, al sam po netu video da ga ne hvale nesto preterano.
- mislim_stvarno
wow... koja razlika u ceni!!!!
Da kosta kod nas koliko i na thomannu, bilo bi ok...
Kad smo kod epiphona, meni bas zao sto nisam proba lp zakk wylde. Bio je 70-80 'iljada, pa me bas zanima kakav je za te pare, da li samo ime nosi cenu ili stvarno vredi te pare...
Da kosta kod nas koliko i na thomannu, bilo bi ok...
Kad smo kod epiphona, meni bas zao sto nisam proba lp zakk wylde. Bio je 70-80 'iljada, pa me bas zanima kakav je za te pare, da li samo ime nosi cenu ili stvarno vredi te pare...
Probao sam ga ja, i objektivno ni nije prici mom midnightu a bile su im iste cene na thommanu
- mislim_stvarno
Mozda zbog magneta, zw ima pasivne emg, a tvoj aktivne(ne znam koji par)...
Nije samo zvuk u pitanju, vec celokupni utisak o gitari. Doduse mozda je bio samo los primerak koji je jos plus izakan u mitrosu
Btw. ja imam 2*81
Btw. ja imam 2*81
Za ove pare jeste dobra kupovina.