Gde mogu da se kupe Fender i Ovation akusticne gitare u Beogradu?
Koji je najbolji izbor u klasi do 150E: Fender, Ovation ili Yamaha?
Gde da kupim Fender i Ovation akustične gitare u Bgdu?
- sevastokrator
Re: Gde da kupim Fender i Ovation akustične gitare u Bgdu?
za 150e misilm da ne mozes uzeti ovation vec aplause, to ti je odnos kao gibson-epiphone, ili mozda imaju neku slabiju seriju, fender se isplati ako uzimas king ili kalifornija modele >350e tako da ja bih ti preporucio da uzmes yamahu imas f310 model oko 130e i f370, imas aria modele za 150e solidne ali najbolje je uzeti yamahu
Hvala puno. Jako mi je tesko bilo da odlucim, jer je u ovoj klasi najlakse napraviti gresku. Lako je kada imate 500 ili 1000 evra, tada se kvalitet ne postavlja kao problem.
Hvala jos jednom.
Hvala jos jednom.
- Nob.Venoda
Pa zapravo tad je josh teze jer mozesh troshish vishe para pa se vishe i premishljash. 
Ti ako kupujesh "entry" gitaru, zamenicesh je posle 3 godine
I ako si pochetnik, necesh toliko primetiti razliku. Ako nisi pochetnik, uzmesh probash, vidish shta odgovara a shta ne.
Applause nisu loshe, izgledaju skupo, a nisu xD Samo ne znam hoce li ti odgovarati oblo telo. Besides that, dobar vrat za te pare
Ne znam shta Ibanez ima u ponudi za te pare, ja imam Ibanez akustichnu i fenomenalna je, ali je u malo vishem rangu.

Ti ako kupujesh "entry" gitaru, zamenicesh je posle 3 godine

Applause nisu loshe, izgledaju skupo, a nisu xD Samo ne znam hoce li ti odgovarati oblo telo. Besides that, dobar vrat za te pare

Ne znam shta Ibanez ima u ponudi za te pare, ja imam Ibanez akustichnu i fenomenalna je, ali je u malo vishem rangu.
Nego, ne rekoste vi meni gde mogu da pogledam applause i fender akusticne gitare u Bgd-u?
- Nob.Venoda
Ja sam ih video u mitrosu pre nekoliko meseci 

- sevastokrator