Veliki poz!
BOSS AC-3 ili Behringer AM400 ultra ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
BOSS AC-3 ili Behringer AM400 ultra ?
Jel imao neko iskustva sa ovim pedalama? Nesto mi se uzima ovakva igracka pa podelite utiske 
Veliki poz!
Veliki poz!
Re: BOSS AC-3 ili Beringer AM400 ultra ?
Hm, slusajuci youtube boss definitivno bolje zvuci (a i vise mi se svidja njegovo resenje za line-out) ALIIIII! 
A?
Jel mi se to cini ili su spakovali impulse u kutiju i stavili dry/wet pot
A?
Jel mi se to cini ili su spakovali impulse u kutiju i stavili dry/wet pot
-
Enterprise
mali offtopic;
U sta spada ova muzika na pocetku,je to country??
U sta spada ova muzika na pocetku,je to country??
- Rocket Roll
Većina acoustic modelera zvuči prosto čudno, pa ih možda i ne vredi skupo plaćati. U tom smislu je Behringer bolji izbor jer barem nisi potrošio puno para na samo delimično upotrebljiv zvuk.
Aura je namenjena upotrebi sa akustičnom gitarom, čini mi se? AC-3 i AM400 su prvenstveno za upotrebu sa električnim gitarama.
Aura je namenjena upotrebi sa akustičnom gitarom, čini mi se? AC-3 i AM400 su prvenstveno za upotrebu sa električnim gitarama.
Da znam da je Aura namenjena akusticnim. Mozda mi je to bolja investicija.
AC-3 mi je interesantan zato sto mogu da ponesem el. na svirku i shaltam acoustic/electric komforno. A nekim svirkama koje imam u planu bi to bas dobro leglo.
Na onom boss demou dobro zvuci... Nadam se da ga imaju po nasim prodavnicama da ga dobro izgazim kad se vratim u Bg.
AC-3 mi je interesantan zato sto mogu da ponesem el. na svirku i shaltam acoustic/electric komforno. A nekim svirkama koje imam u planu bi to bas dobro leglo.
Na onom boss demou dobro zvuci... Nadam se da ga imaju po nasim prodavnicama da ga dobro izgazim kad se vratim u Bg.
Jel ti AC-3 zvuci dobro?
you tube demo da. Videcemo uzivo.
Jel moguce da su 90% ljdi koji su kacili demoe AC-3 retardirani??? Znaci lepo pise da koristis line out i da on ide direktno u mixer/razglas a svi signal salju u git. pojacalo i pitaju se sto im zvuci nerealno i grubo ...
Meni cak i onaj boss-ov demo zvuci nerealno... 
- Rocket Roll
Ako se ne varam, AM400 je 1:1 klon AC-3.MUzzY wrote: AC-3 mi je interesantan...
Meni bolje zvuci od pieza ...Funkomat wrote:Meni cak i onaj boss-ov demo zvuci nerealno...
ma videcemo kad bude to uzivo probao.
Rocket: Kako su iskopirali DSP chip??
- Rocket Roll
Nisu kopirali sam čip, nego algoritam. DSP čipovi su, uopšteno govoreći, generički (A-D konverteri, memorija...), enki od njih su dostupni čak i civilima, a ono u čemu "leže pare" jeste softver.MUzzY wrote: Rocket: Kako su iskopirali DSP chip??
-
borislavgajic
ja imam ACOUSTIC MODELER AM100...i jeste totalna kopija BOSS pedale.....radi posao ali ima dosta sustanja kod visokih frekvencija.......razlog tome su losiji integralci upotrebljeni u pedali...........zamena za kvalitetnije bi verovatno pomogla.........glasam za BOSS koji je naravno skuplji
pozdrav
gaja
Re: BOSS AC-3 ili Behringer AM400 ultra ?
Poz.!
Koliko ubedljivo zvuci?
Koliko ubedljivo zvuci?
-
borislavgajic
Re: BOSS AC-3 ili Behringer AM400 ultra ?
na mojoj gitari i lampasu nemam svrhe da ga koristim,posto vec imam lep humbacker zvuk,ali na ortakovom HOHNER printz telecasteru( http://www.youtube.com/watch?v=AZ7vys-7 ... re=related ) sam se prilicno iznenadio koliko zvuchi akusticno(on ima singlove i slabiji signal)....i moras svirati kao akustaru....da bi dobio uverljiv zvuk (mislim na mahanje trzalicom
)...verovatno bi jos bolji rezultat bio na nekom tranzistorskom pojacalcu(manje shuma),mada mislim da sam ja preterao sa visokima pa je i do toga........jedino sto meni stoji pedalica kao nova...na polici vec godinu i po..........pa ako je neko zainteresiran,mogli bi se menjati za nesto

ovde se lepo cuje sustanje
.... http://www.youtube.com/watch?v=xNcidyl_ ... re=related
ovde se vidi kako se izgovara behringer pravilno
..... http://www.youtube.com/watch?v=EiUz46wrmPI
i naravno prava stvar.. http://www.youtube.com/watch?v=jsiknPwd ... re=related
pozdrav
gaja
ovde se lepo cuje sustanje
ovde se vidi kako se izgovara behringer pravilno
i naravno prava stvar.. http://www.youtube.com/watch?v=jsiknPwd ... re=related
pozdrav
gaja