WAH
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
WAH
Moj wah se polimio i vise mu nema nazad a i ne vredi da ga popravljam vise tako da mi treba nesto novo a bas se ne razumem previse u wahove tako da mi treba pomoc
Bitno je da je samo wah (sa jednim eventualno 2 pota) a da nema distorzije i takve gluposti
hvala unapred
Bitno je da je samo wah (sa jednim eventualno 2 pota) a da nema distorzije i takve gluposti
hvala unapred
- Rocket Roll
Najjeftiniji a da je malo kvalitetniji od Proela je Behringer HellBabe, malo preko 3000 dinara u MitrosMusicu:

Posle toga, za oko 5000 dinara, imaš Rocktron Black Cat Moan, u Artist Systemsu:

Prvi sledeći skuplji wah koji ima dva potenciometra je neki od Dunlopovih modela: Slashov, Zakkov, 535Q, i oni kreću od 160 evra nadalje. Drž' se ova dva gore - ako ti baš trebaju dva potenciometra, a i ako ti ne trebaju - i bićeš OK.

Posle toga, za oko 5000 dinara, imaš Rocktron Black Cat Moan, u Artist Systemsu:

Prvi sledeći skuplji wah koji ima dva potenciometra je neki od Dunlopovih modela: Slashov, Zakkov, 535Q, i oni kreću od 160 evra nadalje. Drž' se ova dva gore - ako ti baš trebaju dva potenciometra, a i ako ti ne trebaju - i bićeš OK.
Danas sam kratko isprobao Rocktron Black Cat Moan sa Blade Stratocaterom na Classic 30 pojačalu i kao wah mi se sasvim dopao, dobijaju se zvukovi od Hendrixa do modernih boja i prilično liči na Cry Baby. Kao fuzz mi je bio potpuno bez veze, mutan i nedefinisan, bez prostornosti. Cena je 6.000 i nešto dinara (cca 80 Euro). Obzirom da je najjeftiniji Dunlop nekih 125 E cenovno ovaj Rocktron se isplati. Izrada deluje sasvim solidno.
-
- Rocket Roll
U pa nisu valjda toliko ? Ovde u BG je Original CB oko 90 eura.maverick_nis wrote:Ja isto sad gledam wahove,i ne bih uzimao nista osim Cry Baby-a,ovde u Nishu nov koshta oko 10-11 000 din.Koji jos wahovi nece da me iznevere,a da su jeftiniji od Cry Baby-a???Rekose mi da su jeftini isto wahovi valjda Harley Benson(tako nesto),ali da se brzo kvare...
Kakvi su marshall-ovi wahovi?
Gde je 90 E? Nisam preterano tražio, ali sam najjeftinije našao kod Marića za 125 E, a to je baš tih 10.000 koje čovek pominje.mr.flash wrote:U pa nisu valjda toliko ? Ovde u BG je Original CB oko 90 eura.maverick_nis wrote:Ja isto sad gledam wahove,i ne bih uzimao nista osim Cry Baby-a,ovde u Nishu nov koshta oko 10-11 000 din.Koji jos wahovi nece da me iznevere,a da su jeftiniji od Cry Baby-a???Rekose mi da su jeftini isto wahovi valjda Harley Benson(tako nesto),ali da se brzo kvare...
Kakvi su marshall-ovi wahovi?
- Nyarlathotep
- MF veteran
-