Tool

Moderator: Trooper

Post Reply
Nyarlathotep
MF veteran

Re: Tool

Post by Nyarlathotep » 03 Jun 2009, 16:47

Lateralus i Salival su mi sjajni, naravno, i Undertow.
a ti mi sad objasni, o tako hermeticki Tool, molim te, kad posle 13-14 dina slusanja nisam sam shvatio. :mrgreen:
mozda Tool, ipak, nije za smrtnike pop[ut mene i namenjen je samo odabranima. :lol:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 03 Jun 2009, 18:17

Nyarlathotep wrote:Lateralus i Salival su mi sjajni, naravno, i Undertow.
a ti mi sad objasni, o tako hermeticki Tool, molim te, kad posle 13-14 dina slusanja nisam sam shvatio. :mrgreen:
mozda Tool, ipak, nije za smrtnike pop[ut mene i namenjen je samo odabranima. :lol:
xD
nisam shvatio sta treba da ti objasnim :D
sve u svemu, ako ti imas problem sa novim albumom, shvatam te, jeste losiji, ali stvarno, moze li se ocekivati ista bolje od Aenime i Lateralusa?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 03 Jun 2009, 18:22

Stalker wrote:
xD
sve u svemu, ako ti imas problem sa novim albumom, shvatam te, jeste losiji, ali stvarno, moze li se ocekivati ista bolje od Aenime i Lateralusa?
jel king crimson stao na "in the court of the crimson king" ili su floydi stali na "dark side of the moon"...

ne treba uopste porediti albume kao ono "lista za i protiv" i slicno... samo treba da daju slican feel velicine i neke magije kao i prethodni genijalni albumi... nas ono slusas pink floyd i nemozes uopste da poredis wish you were here i dark side, besmisleno je, ali oseti se da je to to... meni recimo ovaj zadnji album i nije nesh, ne daje mi taj feel kao lateralus, ono lateralus me skroz razbije, ima snagu, mistiku ... sve!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 03 Jun 2009, 18:43

Duane wrote:
Stalker wrote:
xD
jel king crimson stao na "in the court of the crimson king" ili su floydi stali na "dark side of the moon"...

ne treba uopste porediti albume kao ono "lista za i protiv" i slicno... samo treba da daju slican feel velicine i neke magije kao i prethodni genijalni albumi... nas ono slusas pink floyd i nemozes uopste da poredis wish you were here i dark side, besmisleno je, ali oseti se da je to to... meni recimo ovaj zadnji album i nije nesh, ne daje mi taj feel kao lateralus, ono lateralus me skroz razbije, ima snagu, mistiku ... sve!
o tome prcam :D

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 03 Jun 2009, 19:39

jbg, bice da je do mene i moje percepcije citave price. :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 03 Jun 2009, 19:41

Stalker wrote:
:mrgreen: :ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 03 Jun 2009, 20:16

sinisake wrote:
Stalker wrote:
:mrgreen: :ziveli:

:D

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 09 Jun 2009, 16:02

Mrzi me da citiram, prepoznace se doticni..

1. Kad kazem progresija, ne mislim na gluposti kao sto su progresivni metal, vec mislim na progresiju, evoluciju muzike. Tool ne svira metal i to je bas lepo s njihove strane.

2. Ja sam metalac jer slusam Meshuggah-u? Meshuggah je najmanje od svega metal, a mogao bi post i do kraja da procitas.

3. AllHopeIsGone je moj nick ne zato sto se secem na Slipknot, vec zato sto ima mlogo ljudi koji razmisljaju kao pojedinci ovde.

4. Britney Spears ima bolje pesme od Tool-a..i Slipknot-a :) p.s. Nisam ironican

cccira
MF veteran

Post by cccira » 09 Jun 2009, 16:12

AllHopeIsGone wrote: Meshuggah je najmanje od svega metal, a mogao bi post i do kraja da procitas.
Ma kakav mjetal?! Meshuggah je fusion jazz :metal:
AllHopeIsGone wrote:3. AllHopeIsGone je moj nick ne zato sto se secem na Slipknot, vec zato sto ima mlogo ljudi koji razmisljaju kao pojedinci ovde.
Come again? :O.o:
AllHopeIsGone wrote:4. Britney Spears ima bolje pesme od Tool-a..i Slipknot-a :) p.s. Nisam ironican
U pitanju su iskljucivo licni afiniteti. Ako ti vise vise volis da slusas britni od toola i slipknota, sve kul, good for you, ali ne mozes uporedjivati dva umetnicka dela i jedno proglasiti nuzno boljim ;)

:bambi:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 09 Jun 2009, 16:53

U pitanju su iskljucivo licni afiniteti. Ako ti vise vise volis da slusas britni od toola i slipknota, sve kul, good for you, ali ne mozes uporedjivati dva umetnicka dela i jedno proglasiti nuzno boljim ;)
volim te.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 09 Jun 2009, 17:06

ahahhaha, koji si gej :P

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 09 Jun 2009, 23:43

cccira wrote:
AllHopeIsGone wrote: Meshuggah je najmanje od svega metal, a mogao bi post i do kraja da procitas.
Ma kakav mjetal?! Meshuggah je fusion jazz :metal:
AllHopeIsGone wrote:3. AllHopeIsGone je moj nick ne zato sto se secem na Slipknot, vec zato sto ima mlogo ljudi koji razmisljaju kao pojedinci ovde.
Come again? :O.o:
AllHopeIsGone wrote:4. Britney Spears ima bolje pesme od Tool-a..i Slipknot-a :) p.s. Nisam ironican

:bambi:
Meshuggah je sigurno, kad vec spominjes, mnogo vise fusion jazz nego metal :)

Znaci, nade vise nema (ili je jako malo ostalo) kad vidim kako ljudi razmisljaju o muzici u ovoj zemlji (forumu).

Nisu u pitanju licni afiniteti vec obrazovanje, iskustvo. Licno, daleko sam vise vremena uzivao u Tool-u, nego u vecini meni poznatih bendova, ali covek vremenom nesto nauci, cuje novo i sl. Sta ces :wink:

Pesme Britney Spears se meni licno ne dopadaju, sta vise. Al' su dosta dobre, izmedju ostalog zato sto rade :) Pretpostavljam da ce malo ko razumeti sta sam sad napisao, al' mrzi me da objasnjavam, pa i po cenu da me proglase retardom :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 10 Jun 2009, 00:12

Izvini, ti si pametan, a mi smo svi debili... sad mi je konacno jasno. Kako sam samo bio slep :)

nemanja_cs

Post by nemanja_cs » 10 Jun 2009, 00:32

cccira wrote:Izvini, ti si pametan, a mi smo svi debili... sad mi je konacno jasno. Kako sam samo bio slep :)
i ja te volim xD

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 10 Jun 2009, 00:43

cccira wrote:Izvini, ti si pametan, a mi smo svi debili... sad mi je konacno jasno. Kako sam samo bio slep :)
Nisam to rekao, niti mislim to. Samo iznosim misljenje.

Post Reply