a ti mi sad objasni, o tako hermeticki Tool, molim te, kad posle 13-14 dina slusanja nisam sam shvatio.

mozda Tool, ipak, nije za smrtnike pop[ut mene i namenjen je samo odabranima.

Moderator: Trooper
xDNyarlathotep wrote:Lateralus i Salival su mi sjajni, naravno, i Undertow.
a ti mi sad objasni, o tako hermeticki Tool, molim te, kad posle 13-14 dina slusanja nisam sam shvatio.![]()
jel king crimson stao na "in the court of the crimson king" ili su floydi stali na "dark side of the moon"...Stalker wrote:xDNyarlathotep wrote:Lateralus i Salival su mi sjajni, naravno, i Undertow.
a ti mi sad objasni, o tako hermeticki Tool, molim te, kad posle 13-14 dina slusanja nisam sam shvatio.![]()
nisam shvatio sta treba da ti objasnim
sve u svemu, ako ti imas problem sa novim albumom, shvatam te, jeste losiji, ali stvarno, moze li se ocekivati ista bolje od Aenime i Lateralusa?
o tome prcamDuane wrote:jel king crimson stao na "in the court of the crimson king" ili su floydi stali na "dark side of the moon"...Stalker wrote:xDNyarlathotep wrote:Lateralus i Salival su mi sjajni, naravno, i Undertow.
nisam shvatio sta treba da ti objasnim
sve u svemu, ako ti imas problem sa novim albumom, shvatam te, jeste losiji, ali stvarno, moze li se ocekivati ista bolje od Aenime i Lateralusa?
ne treba uopste porediti albume kao ono "lista za i protiv" i slicno... samo treba da daju slican feel velicine i neke magije kao i prethodni genijalni albumi... nas ono slusas pink floyd i nemozes uopste da poredis wish you were here i dark side, besmisleno je, ali oseti se da je to to... meni recimo ovaj zadnji album i nije nesh, ne daje mi taj feel kao lateralus, ono lateralus me skroz razbije, ima snagu, mistiku ... sve!
Ma kakav mjetal?! Meshuggah je fusion jazzAllHopeIsGone wrote: Meshuggah je najmanje od svega metal, a mogao bi post i do kraja da procitas.
Come again?AllHopeIsGone wrote:3. AllHopeIsGone je moj nick ne zato sto se secem na Slipknot, vec zato sto ima mlogo ljudi koji razmisljaju kao pojedinci ovde.
U pitanju su iskljucivo licni afiniteti. Ako ti vise vise volis da slusas britni od toola i slipknota, sve kul, good for you, ali ne mozes uporedjivati dva umetnicka dela i jedno proglasiti nuzno boljimAllHopeIsGone wrote:4. Britney Spears ima bolje pesme od Tool-a..i Slipknot-ap.s. Nisam ironican
volim te.U pitanju su iskljucivo licni afiniteti. Ako ti vise vise volis da slusas britni od toola i slipknota, sve kul, good for you, ali ne mozes uporedjivati dva umetnicka dela i jedno proglasiti nuzno boljim![]()
Meshuggah je sigurno, kad vec spominjes, mnogo vise fusion jazz nego metalcccira wrote:Ma kakav mjetal?! Meshuggah je fusion jazzAllHopeIsGone wrote: Meshuggah je najmanje od svega metal, a mogao bi post i do kraja da procitas.
Come again?AllHopeIsGone wrote:3. AllHopeIsGone je moj nick ne zato sto se secem na Slipknot, vec zato sto ima mlogo ljudi koji razmisljaju kao pojedinci ovde.
U pitanju su iskljucivo licni afiniteti. Ako ti vise vise volis da slusas britni od toola i slipknota, sve kul, good for you, ali ne mozes uporedjivati dva umetnicka dela i jedno proglasiti nuzno boljimAllHopeIsGone wrote:4. Britney Spears ima bolje pesme od Tool-a..i Slipknot-ap.s. Nisam ironican
i ja te volim xDcccira wrote:Izvini, ti si pametan, a mi smo svi debili... sad mi je konacno jasno. Kako sam samo bio slep
Nisam to rekao, niti mislim to. Samo iznosim misljenje.cccira wrote:Izvini, ti si pametan, a mi smo svi debili... sad mi je konacno jasno. Kako sam samo bio slep
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests