Bio sam na tom koncertuDuane wrote:
daj nemo zezat covek... meni je ovo "the sound"... call me idiot, but taki sam... kako prasi tu gitaru JEA!

Moderators: dejankuki, Trooper
Bio sam na tom koncertuDuane wrote:
daj nemo zezat covek... meni je ovo "the sound"... call me idiot, but taki sam... kako prasi tu gitaru JEA!
oldfishermanblues wrote:
Kao najbolje ozvučeni koncert u istoriji Beograda označen je koncert povodom 600 godina državnosti Srbije u pomenutom Sava centru. Zvuk je tri dana postavljao Englez sa ekipom, balkon je bio zatvoren, ozvučenje je postavljeno na poseban način, a sa plafona su spuštene i zavese za razbijanje stojećih talasa. Svirala su dva simfonijska orkestra istovremeno plus dva hora.Cope wrote:Sava centar generalno ima loš zvuk, a jedan period je bio katastrofa kada su radili svirke preko EV starog ozvučenja koje je kupljeno za konferencije, s'tim što i sala ima akustiku za govorancije a ne za muziku, ogromna je i dosta upija - gluva je do bola.Funkomat wrote:
Tocak ovde ima bas jako los zvuk.
ps. 17. red u sredini ima najbolju akustičnu sliku - reče mi jedan tonac
Spomenuh ga ja na prvoj strani...B.B. King je prvi spomenutiMakinov wrote:Niko ne pominje BB kinga...Albert king, JJ Cale, Clapton (poneki albumi), Buddy Guy, Hubert Sumlin...
Bar to meni... i naravno svi oni koji su vec pomenuti, SRV, Hendrix, ABB, Muddy, Moore etc.
cccira wrote:Ja preporucujem SRV-ovu live verziju koja traje 11-12 minuta, najbolji cover ove pesme koji sam ikad cuoCope wrote:Jimi Hendrix - Litle Wing
odlicna pesma!UgljenisaniTocak wrote: moj izbor: alvin lee bluest blues...
meni je nekako gej... previse melodicna da bi bila bluzGuitar_thrill wrote:odlicna pesma!UgljenisaniTocak wrote: moj izbor: alvin lee bluest blues...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest