Tasman DR Custom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Tasman DR Custom
Taman 'tedoh da pitam dal' ovaj Zele zna da svira nesto sem Turskog marsa, no posle gledanja ovih klipova shvatih da ni tu konpoziciju jos uvek nije naucio kako valja 

Doktore, najzad i glasa od tebe. Uvek briljantno. Kad si za, svrni na kavu i limeno pa da razglabamo.
Rece bzzz na drive kanalu...
Znam da ti je mrsko da se latis PRAVOG alata
) , ali ako zelis mali tweek , lepo odsrafi mrezicu i zameni DRUGU lampu od INPUT-a sa nekom JJ (mislim da je reverb ima, peta po redu). Dobices jos brown-a sa malo artikulisanijim tonom.... Ako zelish malo bright-a na svim kanalima, nadji neki mullard, nemacku ili probranu EI i meti na prvo mesto. JJ ti ne bih preporucivao za prvo ,jer ima suma, ali generalno ima dark karakter, sa tvrdjim basom i lepo saturira u srednjim. Ako zelis takav tonalitet za sve kanale ,stavi na 3 ili zadnje, 6 mesto. Ne preteruj sa tom lampom, ubija amp. 1-2 i dosta.
Ako zelis kompresiju u tonu nadji neku kinesku. Imaju veliki gain i idu siroko u extreme. Nju ne vise od jedne. Ne definisana je za hi-gain i brlja, vrljavo zvuci u basu i visokim..ako me razumes.
Aj pa javi. I hocemo jos mjuze od tebe, lepo te je slusati i gledati dok sviras.
Rece bzzz na drive kanalu...
Znam da ti je mrsko da se latis PRAVOG alata

Ako zelis kompresiju u tonu nadji neku kinesku. Imaju veliki gain i idu siroko u extreme. Nju ne vise od jedne. Ne definisana je za hi-gain i brlja, vrljavo zvuci u basu i visokim..ako me razumes.
Aj pa javi. I hocemo jos mjuze od tebe, lepo te je slusati i gledati dok sviras.
Tasman wrote: I hocemo jos mjuze od tebe, lepo te je slusati i gledati dok sviras.

Nemo' da si lenj.