Tasman DR Custom

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

cccira
MF veteran

Re: Tasman DR Custom

Post by cccira » 22 Jan 2010, 17:21

Taman 'tedoh da pitam dal' ovaj Zele zna da svira nesto sem Turskog marsa, no posle gledanja ovih klipova shvatih da ni tu konpoziciju jos uvek nije naucio kako valja :lol:

Tasman

Post by Tasman » 22 Jan 2010, 23:56

Doktore, najzad i glasa od tebe. Uvek briljantno. Kad si za, svrni na kavu i limeno pa da razglabamo.
Rece bzzz na drive kanalu...
Znam da ti je mrsko da se latis PRAVOG alata :-)) , ali ako zelis mali tweek , lepo odsrafi mrezicu i zameni DRUGU lampu od INPUT-a sa nekom JJ (mislim da je reverb ima, peta po redu). Dobices jos brown-a sa malo artikulisanijim tonom.... Ako zelish malo bright-a na svim kanalima, nadji neki mullard, nemacku ili probranu EI i meti na prvo mesto. JJ ti ne bih preporucivao za prvo ,jer ima suma, ali generalno ima dark karakter, sa tvrdjim basom i lepo saturira u srednjim. Ako zelis takav tonalitet za sve kanale ,stavi na 3 ili zadnje, 6 mesto. Ne preteruj sa tom lampom, ubija amp. 1-2 i dosta.
Ako zelis kompresiju u tonu nadji neku kinesku. Imaju veliki gain i idu siroko u extreme. Nju ne vise od jedne. Ne definisana je za hi-gain i brlja, vrljavo zvuci u basu i visokim..ako me razumes.
Aj pa javi. I hocemo jos mjuze od tebe, lepo te je slusati i gledati dok sviras.

guv'nor

Post by guv'nor » 23 Jan 2010, 13:26

Tasman wrote: I hocemo jos mjuze od tebe, lepo te je slusati i gledati dok sviras.
:1: :bounce:
Nemo' da si lenj.
:ziveli:

Post Reply