PRS gradnja u mojoj izvedbi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
faks
Badmotorfinger

Re: PRS gradnja u mojoj izvedbi

Post by faks » 10 Aug 2010, 01:53

ma pusti sad to.. slike su odlicne! dajte jos neku ako moze :)

a da su extra profi, onda bi bilo steta je da vise na forumu, dajte ih u ckm

odlican posao ljudi :ziveli:

mogao bi sad i neki zvuk :)

oboss

Post by oboss » 10 Aug 2010, 08:21

groove wrote: zasto onaj cvet pozadi??? :povrac:
nije cvet nego list javora a posto je tema gitare bila vezana sa bas tim listom javora ja sam ga stavio na zadnju stranu. zadnja strana je uglavnom poznata samo onome ko svira te je i slika na njoj vid potpisa. a meni se bas dopada ovaj list pa sam ga i nacrtao. ako si kupac za ovu gitaru i bas si gadljiv na ovaj list onda shit moraces sacekati neku bez lista
SomiKnight wrote:
Kristijan wrote:A i svetlo je pogrešno,
Eh kad se setim svetla :D . Ima ooboss mislim i par slika kako je snimano, bilo bi interesantno mozda da se vidi kako i sa cime je ovo uslikano, verujem da bi kritike bile malo blaze :ziveli: . Sto se tice lokacije bilo je tu na tom mestu ili nigde, doduse ooboss to nije ni naglasio nigde, da se opet slika opet bi moralo tu, do neke druge mozda situacije i ideje.

Mozda izbor slika nije najsrecniji na kraju, mozda ja postavim poneku ako me ne bude mrzelo da se bakcem u photoshopu, a cim pomislim na to vec me mrzi :mrgreen: , mada nikad se ne zna...
ideja, prilika, i uslovi su bili munja iz mozga i to se desilo tada a drugi put bi bilo drugacije. nehtedoh da smaram citavom pricom i uslovima tj neuslovima u kojima je izvedeno fotografisanje jer bi bilo kao pravdanje i odvlacenje price sa gitare a i kod fotografije je bitno samo ono sto je na kraju prikazano. mozda mi je stvarno greska izbor fotografija koje sam postavio i to sto sam stavio postpuno sirov materijal ali za ckm ce ici sredjene. :D
za citav foto sesion se zahvaljujem maloj ali odabranoj grupi prijatelja koji su ispostovali moj hir u nobudzet varijanti. sta reci hvala im sto postoje.
faks wrote:ma pusti sad to.. slike su odlicne! dajte jos neku ako moze :)
mogao bi sad i neki zvuk :)
bice jos slika a zvuk samo da uvatim vremena i zivaca . ovako na usmeno ja sam veoma zadovoljan sa zvukom . bridge pozicija upravo sto sam i ocekivao i sta paf treba da uradi a neck pozicija kremasta i topla. mozda za moj ukus malo ubijeni visoki ali jedan kolega koji je probao i svirao na gitari rece da joj je bas taj magnet i zvuk najveci plus tako da je to stvar ukusa.
nadam se da ce uskoro biti prilika da se gitara proba da ne cekamo guitar art fest :lol:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 10 Aug 2010, 19:52

SomiKnight wrote:bilo bi interesantno mozda da se vidi kako i sa cime je ovo uslikano
Naslućuje se, čim se zađe u polusenku, vidi se noise, predpostavljam da je korišćena previsoka ISO vrednost da se izbegne upotreba blica, što me opet dovodi do zaključka da izuzev svetla koje postoji u objektu drugo niste ni imali, što je priličan hendikep kad je bilo kakvo ozbiljno fotkanje u pitanju. No sve to na stranu, nisu me tehnički aspekti previše zanimali, više mi je koncept pogrešan. Naravno, za drugarsku ad hoc akciju nije loše, samo ja ne bih savetovao da se ove fotke koriste u bilo kakvom ozbiljnijem promo materijalu. Evo, obećavam, neću više ni jednu reč o fotografijama.

Sad bi stvarno bilo lepo da čujemo kako zvuči gitara. Pomno sam pratio čitav proces stvaranja, pa i zvuči zapis jedva čekam.

dikan

Post by dikan » 13 Aug 2010, 11:56

Konstatovali smo da prelepo izgleda, ali suština svega je zvuk. Hoćemo li je čuti uskoro, Ili bar iskustva nekih članova koli su imali prilike da je probaju?

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 13 Aug 2010, 12:11

ja iskreno ne verujem da zvuk bilo koje gitare moze da se docara ovako preko kompa....i preko nekog amaterskog snimka....kao ni za vecinu pojacala itd....moze to da zvuci lepo, ali uvek ce biti mnogo drugacije nego uzivo kad se cuje, i samim tim nista ne znaci taj zvucni primer, kakvih je 95% na ovom forumu, i na vecini drugih :)

Aca

Post by Aca » 24 Aug 2010, 17:42

I kolko bi jedna takva ista handmade gitara kostala?? :D :D

oboss

Post by oboss » 24 Aug 2010, 20:16

pa ja ovu svoju cenim 1000 jurona , a po porudzbini zavisi od modela i ciji je hardver

NikolaNis
MF veteran

Post by NikolaNis » 25 Aug 2010, 09:33

Još jednom, opasna gitara, iako je mlada dama jako prijatnog izgleda nije zasenila lepotu ove ručno rađene lepotice... :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 Aug 2010, 22:38

NikolaNis wrote:...prijatnog izgleda... :ziveli:
Sad si me podsetio na oglase iz Cika i Zum Reportera sedamdesetih....i omiljene mi fraze, 'prijatne spoljasnosti' :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 25 Aug 2010, 22:45

Dersu Uzala wrote:
NikolaNis wrote:...prijatnog izgleda... :ziveli:
Sad si me podsetio na oglase iz Cika i Zum Reportera sedamdesetih....i omiljene mi fraze, 'prijatne spoljasnosti' :ziveli:
ih, pa to se vrtelo i pre neku godinu po televizijama, kad je bilo popularno slanje smsova i chat preko tvkanala... :lol:

NikolaNis
MF veteran

Post by NikolaNis » 26 Aug 2010, 09:01

Sad ste me provalili koju literaturu čitam i koje TV kanale pratim... :XD:

Hteo sam da se kulturno izrazim i uputim komplimente mladoj dami, ne želim da vulgarizujem temu. :)

MUzzY

Post by MUzzY » 22 Sep 2010, 22:56

Iiiiii... svirao sam je ;) he he :)
Moram maaaalko da sumiram utiske u glavi jer ne zelim da pisem tek tako (znate ono, eee do jaja je ovo i ono i mnogo je dobra i ... td. :D ) evo za pocetak jedan jam na brzaka prljavi clean i blaaagi drive: http://www.box.net/shared/2psjzxfx67
A ovo je pod punim lead setup-om :) kacio sam vec ovo samo sam sada nasnimio lead gitaru. PUF 36th anniversary sece kroz miks samo tako! A i kruska je pomogla. Jako ostri basovi. http://www.box.net/shared/8isdls22v7

Malo kasnije cu napisati jedan review.

Pozdrav!

oboss

Post by oboss » 22 Sep 2010, 23:45

dakle tu je i tonski zapis uz nesebicnu pomoc muzzy-ja. glupo je da ja pisem kako mi se svidja zvuk gitare i sta mi se dopada na njoj ali mogu reci da sam zadovoljan kako je ispala i kako zvuci. o nekim objektivnim impresijama ce mozda neko od ljudi koji su je probali nesto i napisati i to je ono sto moze biti neka referenca. u zadnjih desetak dana je gitaru probalo 4-5 razlicitih muzicara i njihovi komentari su za mene bitna potvrda onoga sto radim. medju njima je i muzzy koji je i napravio ova dva demo snimka. o tome kakva je muzzy ljudina i drugar cu na drugim stranama ovog foruma a ovde da mu se jos jednom zahvalim na iskrenim komentarima i odlicnoj svirci uz koju smo se druzili.

istiqrac

Post by istiqrac » 23 Sep 2010, 00:47

Zvuci do jaja.

sirkan

Post by sirkan » 23 Sep 2010, 08:00

odlicno radi ta gitara....bilo bi zanimljivo da ispricate sa cime i kako je usnimljena,da imamo jos bolju predstavu.... :bravo:

Post Reply