a da su extra profi, onda bi bilo steta je da vise na forumu, dajte ih u ckm
odlican posao ljudi

mogao bi sad i neki zvuk

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nije cvet nego list javora a posto je tema gitare bila vezana sa bas tim listom javora ja sam ga stavio na zadnju stranu. zadnja strana je uglavnom poznata samo onome ko svira te je i slika na njoj vid potpisa. a meni se bas dopada ovaj list pa sam ga i nacrtao. ako si kupac za ovu gitaru i bas si gadljiv na ovaj list onda shit moraces sacekati neku bez listagroove wrote: zasto onaj cvet pozadi???
ideja, prilika, i uslovi su bili munja iz mozga i to se desilo tada a drugi put bi bilo drugacije. nehtedoh da smaram citavom pricom i uslovima tj neuslovima u kojima je izvedeno fotografisanje jer bi bilo kao pravdanje i odvlacenje price sa gitare a i kod fotografije je bitno samo ono sto je na kraju prikazano. mozda mi je stvarno greska izbor fotografija koje sam postavio i to sto sam stavio postpuno sirov materijal ali za ckm ce ici sredjene.SomiKnight wrote:Eh kad se setim svetlaKristijan wrote:A i svetlo je pogrešno,. Ima ooboss mislim i par slika kako je snimano, bilo bi interesantno mozda da se vidi kako i sa cime je ovo uslikano, verujem da bi kritike bile malo blaze
. Sto se tice lokacije bilo je tu na tom mestu ili nigde, doduse ooboss to nije ni naglasio nigde, da se opet slika opet bi moralo tu, do neke druge mozda situacije i ideje.
Mozda izbor slika nije najsrecniji na kraju, mozda ja postavim poneku ako me ne bude mrzelo da se bakcem u photoshopu, a cim pomislim na to vec me mrzi, mada nikad se ne zna...
bice jos slika a zvuk samo da uvatim vremena i zivaca . ovako na usmeno ja sam veoma zadovoljan sa zvukom . bridge pozicija upravo sto sam i ocekivao i sta paf treba da uradi a neck pozicija kremasta i topla. mozda za moj ukus malo ubijeni visoki ali jedan kolega koji je probao i svirao na gitari rece da joj je bas taj magnet i zvuk najveci plus tako da je to stvar ukusa.faks wrote:ma pusti sad to.. slike su odlicne! dajte jos neku ako moze
mogao bi sad i neki zvuk
Naslućuje se, čim se zađe u polusenku, vidi se noise, predpostavljam da je korišćena previsoka ISO vrednost da se izbegne upotreba blica, što me opet dovodi do zaključka da izuzev svetla koje postoji u objektu drugo niste ni imali, što je priličan hendikep kad je bilo kakvo ozbiljno fotkanje u pitanju. No sve to na stranu, nisu me tehnički aspekti previše zanimali, više mi je koncept pogrešan. Naravno, za drugarsku ad hoc akciju nije loše, samo ja ne bih savetovao da se ove fotke koriste u bilo kakvom ozbiljnijem promo materijalu. Evo, obećavam, neću više ni jednu reč o fotografijama.SomiKnight wrote:bilo bi interesantno mozda da se vidi kako i sa cime je ovo uslikano
Sad si me podsetio na oglase iz Cika i Zum Reportera sedamdesetih....i omiljene mi fraze, 'prijatne spoljasnosti'NikolaNis wrote:...prijatnog izgleda...
ih, pa to se vrtelo i pre neku godinu po televizijama, kad je bilo popularno slanje smsova i chat preko tvkanala...Dersu Uzala wrote:Sad si me podsetio na oglase iz Cika i Zum Reportera sedamdesetih....i omiljene mi fraze, 'prijatne spoljasnosti'NikolaNis wrote:...prijatnog izgleda...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest