Usred Zala wrote:Gagi909 wrote:
Kako god, mislim nijes secer u vodu... ozbljnost majstora zbog kapica? cccc
Naravno, nego kako! Ako se radi klon onda je svaki i najsitniji detalj neobično važan inače to nije klon već samo manje ili više (ne)uspela imitacija.
Gagi909 wrote:
Kad smo vec kod relica, ja se ne merim sa starim gitarama vec sa Fender Custom Shopom, ovo je sigurno ravnomerno ili cak bolje.
Uzeo si mi reč iz usta - Fender Custom Shop Time Machine serija gitara je vrhunski relic na kojem treba učiti. Tamo je svaki metalni deo ostaren uključujući i šrafove koji drže pickguard recimo. To sve izgleda vrlo prirodno, ne tako da se vide potezi šmirglom, ciklingom ili već čime, tamo je svako i najsitnije oštećenje vrlo prirodno. Ti možeš da se ljutiš koliko god hoćeš i da budeš prepotentan koliko god ti sujeta dozvoljava, ali ovaj tvoj rad nema blage veze sa Fenderovim radom!
Druze, ovaj poslednji je Rory Gallagher tribute. Uzmi trazi slike na netu originala Fendera pa onda pricaj, ocigledno da nisi znao da je Rory Gallagher tribute.
Nije frka ne ljutim se nimalo, ja sam vec pricao da nisam bas prijatelj nitra niti relica. Ljudi to od mene traze i narucuju, verovatno im je ok kako i sta radim.
Nishta mi neznaci da pravim kopije fendera, vec svoje gitare i modele.
Jebe se meni za relic, a zamalo nema zemlje na planeti gde se nesvira moj relic.
Kapiram da ima ljudi sto im neodgovara moj ton i fazon, meni je to ok, ima ljudi sto i meni ne odgovaraju pa ih ne optuzujem.
Nikad se nebi pravio fin kad nisam, da bi prodao gitaru ili potencijalnoj musteriji ostavio dobar utisak.
To bi znacilo da sam ga zajebo/prevario!
Ali kad kupis moju gitaru dobices parce mog srca kao i prolivenu krv i znoj uz gitaru...