Imam neku poluraspadnutu klasicnu gitaru kojoj kobilica hoce da se odlepi i razmisljam da se obradujem nekom novom.
Gledajuci po internetu naleteo sam na ovu gitaru
http://www.megamusic.rs/www/singleitem.php?id=1561
Pokusavao sam da nadjem neka misljenja o njoj ali se sve svelo da jedan uzasan klip na YouTube-u i jedan komentar na nekom engleskom sajtu.
Posto mi Bgd nije bas "uz put" da je pogledam uzivo, interesuje me da li je neko imao prilike da je vidi i proba. Znam da za te pare ne moze biti bog zna kakva gitara pa jos i ozvucena, ali na slikama deluje lepo sa svim onim dekoracijama na glavi. Da li odnos ulozeno/dobijeno bar malo povlaci na stranu dobijeno. Sve navijam da je tako jer nisam do sada video gitaru sa takvim dekoracijama u ovom cenovnom opsegu pa se nadam i da je zvuk iznad klase. I da napomenem, nisam neki gitarista, sviram ali bas, bas za svoju dusu. Znam da ovde na forumu ima pro gitarista koji na slusanje odredjuju koliko godova ima u gornjoj a koliko u donjoj ploci pa bi ih zamolio da za ovu temu snize kriterijume

Zanimljivo je i to da ne postoji internet prezentacija Cantabile Classic firme a vidim na YouTube-u da proizvode i akusticni bass, i elektricne gitare i baseve, pojacala, neke elektricne klavire...