Vrat se pomera...ili ne!!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MitkeLAP

Re: Vrat se pomera...ili ne!!!

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:26

Racun i garanciju mi je trazio taj SEF. Kod mene samo imam revers dokument.
:facepalm: :facepalm:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2011, 20:28

MitkeLAP wrote:Racun i garanciju mi je trazio taj SEF. Kod mene samo imam revers dokument.
Uf. Valjda je to dovoljno. :O.o:
jel zna jos neko neshto o tome????? :?
Ono kako mi se cini je da si mozda trebao povesti nekoga sa sobom danas i eventualno i nekog ko se razume u gitare u fullu da ti izabere neki drugi instrument i da se bezbolnije to sve reshi. Nemoguce je da u radnji nemaju bar jednu dobru gitaru za te pare. Svakako naglasavam da oni MORAJU DA TI VRATE PARE po zakonu ako ih ti trazis dan dva tri kasnije a imash sve dokumente (racun/garanciju) i pakovanje originalno.
Last edited by nemanjavelimirovic on 28 Dec 2011, 20:32, edited 1 time in total.

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:30

nemanjavelimirovic wrote:
MitkeLAP wrote:Racun i garanciju mi je trazio taj SEF. Kod mene samo imam revers dokument.
Videcemo sta kaze inspekcija o tome, sad ne mogu da ih zovem, kasno je. sutra ranim pa ih zovem, e sad zavisi od njih za koje vreme su spremni da izadju na teren.

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:39

nemanjavelimirovic wrote:
Ono kako mi se cini je da si mozda trebao povesti nekoga sa sobom danas i eventualno i nekog ko se razume u gitare u fullu da ti izabere neki drugi instrument i da se bezbolnije to sve reshi. Nemoguce je da u radnji nemaju bar jednu dobru gitaru za te pare. Svakako naglasavam da oni MORAJU DA TI VRATE PARE po zakonu ako ih ti trazis dan dva tri kasnije a imash sve dokumente (racun/garanciju) i pakovanje originalno.
Iskreno meni je mnogo bolja kombinacija zamena, problem sto stvarno nemaju, od ovim 5 koje sam probao sek(h)ter v1 i v2 svaka ima isti problem. Imaju oni gitare ali nijedna kakvu bi ja hteo. Za bluz, jer se mnogo lozim na hendiksa i ceo taj funk rock bluz mesavinu, ili kako se vec zove. Ajd pogledaj na sajtu ako mozes, mozda ima nesto ali ja ne znam ni ti su oni znali tamo da mi preporuce, cak sta vise lik mi je rekao da nema nista slicnog kvaliteta. :D http://www.musiccentar.com/

Haralampije

Post by Haralampije » 28 Dec 2011, 20:40

Kakva stoka,***** li im mater.Tako su i mene vodali u servisu za komp.Samo nisam zapretio inspekcijom.
Nedelju dana me vukli,trazili za popravku 2500,odneo u petak,kaze do ponedeljka je gotovo posto ide vikend,u ponedeljak me nisu pozvali,a onda od utorka do petka izmisljali kako jos nije gotovo i kako ce oni mene zvati,onda u petak kad su mi se jedva javili ,lik krene sa-ocekivao sam da ces me zvati da se zalis,komp jos nije gotov,ne znam kako da opravdam,bla bla,videcu da ga sklopim,pa da dodjes u subotu u toku dana po njega, dok na kraju nisam rekao,do 6 sati komp da bude spakovan i da me neko pozove da dodjem po njega,da ne bi radila bejzbolka.Na moju nesrecu tek kad sam dosao kuci video sam da je ploca netaknuta,inace bi verovatno bio prvi u istoriji koji je uspeo da zakolje nekoga RAM memorijom i dokusuri kucistem,

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:41

Inace nemam nikog koga bi poveo, da sam imao poveo bi u pocetku i onda verovatno ne bi ni nastao ovakav problem. :cry:

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:44

....i da gitaru sam kupio pre 11 dana, problem se pojavio pre 3, a tada sam im prvi put odneo gitaru.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2011, 20:44

http://www.musiccentar.com/i-580/vintag ... cna-gitara mozda ovo, probaj pa vidi kako radi
Uh....kakva glupost oko toga sad jbg...isteraj to shto pre do kraja... :ziveli:

Haralampije

Post by Haralampije » 28 Dec 2011, 20:52

MitkeLAP wrote:....i da gitaru sam kupio pre 11 dana, problem se pojavio pre 3, a tada sam im prvi put odneo gitaru.
Dobro je znaci skoro je,nije pre mesec-dva.
I sutra ti idi kod njih.Nek on jebe sebi mater sa novogodisnjim i bozicnim praznicima,kakav je to bezobrazluk,dobro da nije rekao na leto cu da pogledam,kad bude lepo vreme.I povedi oca,ako si mladji,jbg da nema vise zavlacenja,mlade nece shvatati za ozbiljno,kad je u druztvu starijeg,pevaju drugu pesmu.

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:55

ovu gitaru su mi ponudili kada sam prvi put usao u radnju, nije mi se na prvi pogled svidala, ali kada sam je svirao zvucala za moje pocetnicko uho pristojno, ma da sam je svirao kroz neki kabinet visine metar i po. Kasnije sam mu rekao da pusti kroz neki kombo, ali ne ovi gitaru, vec ove v1 i v2
Izgled je skroz bzv, ali ajd iako bi se preko toga preslo jel ima neko iskustva sa ovim gitarama?

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 20:59

Haralampije wrote:
MitkeLAP wrote:....i da gitaru sam kupio pre 11 dana, problem se pojavio pre 3, a tada sam im prvi put odneo gitaru.
Dobro je znaci skoro je,nije pre mesec-dva.
I sutra ti idi kod njih.Nek on jebe sebi mater sa novogodisnjim i bozicnim praznicima,kakav je to bezobrazluk,dobro da nije rekao na leto cu da pogledam,kad bude lepo vreme.I povedi oca,ako si mladji,jbg da nema vise zavlacenja,mlade nece shvatati za ozbiljno,kad je u druztvu starijeg,pevaju drugu pesmu.
Ma brate, roditelji mi rade 24-7 jedva sam skupio kintu i sad da mi neko smara, cekam el gitaru dobre 3 godine, prodao sam akustaru i staru el gitaru za ovo pa onda pozajmio pare, pa sam sljakao za ostatak, i jos uvek sljakam idem na faks, jedva se kontam plus gomilu stvari... zasluzio sam dobru gitaru i pravu razonodu.... :evil:

bancika

Post by bancika » 28 Dec 2011, 21:00

nemoj da pravis kompromis samo da njima olaksas situaciju. Ako nema te sa kojom si skroz srecan uzmi pare i kupi tamo gde ima takve :)

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 21:03

bancika wrote:nemoj da pravis kompromis samo da njima olaksas situaciju. Ako nema te sa kojom si skroz srecan uzmi pare i kupi tamo gde ima takve :)
Plus sto ne zelim da imam nista vise sa ovom radnjom, ako prihvatim neku drugu zamenu opet sam vezan za njih, garancija i opravka mora biti kod njih.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2011, 21:05

bancika wrote:nemoj da pravis kompromis samo da njima olaksas situaciju. Ako nema te sa kojom si skroz srecan uzmi pare i kupi tamo gde ima takve :)
:1: I ja sam za ovo resenje, cak ako vec imash oko 360, lepo kupi sebi Fendera Meksickog i zaboravi da se sve ovo izdesavalo. Naravno i kod izbora te gitare treba s nekim da se posavetujesh, a ako kupujes u BG (kad ti ovi napokon vrate lovu) nek ide neko s tobom s foruma ako im nije cim, a ako tebi nije cimanje do NS onda ti mogu pomoci, samo da poklopimo dan kad sam ja u NS, a bicu ovih dana cesto. U NS ima jos dosta poznavaoca cak i nekih koji jos vise znaju od mene s graditeljske strane gledano, pa ako ih ne bude mrzelo, nije frka da svi pogledamo (napominjem.. da se poklopi vreme svima) :ziveli:
Last edited by nemanjavelimirovic on 28 Dec 2011, 21:07, edited 2 times in total.

Haralampije

Post by Haralampije » 28 Dec 2011, 21:05

Ma kad su stoka i ne postuju kupca,ne zasluzuju ni da posluju.Nikakvi vise kompromisi,nemoj da cekas,na to njihovo "u guzvi smo" nemoj da padas,trazi pare nazad i tacka.

Post Reply