Samo u drugoj boji

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A znači nema ih u mitrosu? Ja prvo video na njihovom sajtu, pa sam zato pomislio da ima...nemanjavelimirovic wrote:Ne znam shto ne donose te nove serije Modern Player, mene bi zanimalo da probam onaj Marauder...., a ni ceo pawn shop nije prosao kod nas, samo dva modela '51 koji su kul i iz Japana su a oko 700e su oba!
Taj telac zvuci sjajno, avaj, na testovima sa neta koje rade radnje koje prodaju muzicku opremau.... sve zvuci sjajno...imajte to na umu.![]()
Да, невероватна гитарица, за смешне паре никад лепши чистак. Скроз ме чуди да више немају тај модел у понуди.Guitar_thrill wrote:... onog skvajera custom II, sa p90...nikad bolji zvuk nisam imao...
Bilo bi fino da je imaju još jedno mesec dana, da me sačekaCortex wrote: i naravno, ima je u beogradskom mitrosu, bar je bilo pre mesec dana, u medjuvremenu nisam gledao.
Први пут сам свирао тог Сквајера кад сам ишао са пријатељицом по продавницама да она од прилике шацне који то тон жели да има на електричној гитари, па смо претресали све што нам падне шака, и рекох - дај да чује и ове нагојене синглове. Цена - економска, Сквајер... оно, баш сам гитару узео не очекујући ништа, пошто иначе о тим јефтиним Сквајерима немам баш неко мишљење. Међутим, гитара ме је начисто одувала, много лепо ради. Примети се да је то јефтин инструмент само док дотакнеш капице за потенциометре, а и ово што ти кажеш што се тиче врата... али много леп тон има. На Сквајеровом сајту и даље имају овај модел, али код нас у продавницама више није у понуди, и то је тако вероватно већ годину дана.Guitar_thrill wrote:međutim, jedino što mi se kod te gitare nije dopalo je malo "jeftino" urađen vrat, ne mislim na pragove i slično, već prosto na osećaj pod rukom....ali je ton bio neverovatan
Milanares wrote:hm, taj model nema strat vrat, inace imao sam ga i super su magneti, ostalo...tak tak
Milanares wrote:squier vm custom II blonde - agatis tezak kao tuch, nije narocito rezonantna, bridge i nut sam nameravao odmah da menjam a kad sam skontao da bi trebao i komplet elektriku da menjam, batalio sam pricu i prodao je sa gubitkom naravno.
bukvalno samo magneti i civije sto su bile eto okej ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest