Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Gosa

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Gosa » 13 Apr 2013, 18:33

Kramer pacer custom 1
Samo u drugoj boji :D
Image

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 13 Apr 2013, 18:38

nemanjavelimirovic wrote:Ne znam shto ne donose te nove serije Modern Player, mene bi zanimalo da probam onaj Marauder...., a ni ceo pawn shop nije prosao kod nas, samo dva modela '51 koji su kul i iz Japana su a oko 700e su oba!

Taj telac zvuci sjajno, avaj, na testovima sa neta koje rade radnje koje prodaju muzicku opremau.... sve zvuci sjajno...imajte to na umu. :) :ziveli:
A znači nema ih u mitrosu? Ja prvo video na njihovom sajtu, pa sam zato pomislio da ima...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 13 Apr 2013, 20:20

Thrill-e pisao sam ja o toj gitari u vise navrata...prvi ut kad sam isao sa burazom da kupi telca, i kad smo probali sve i na kraju je uzeo Black Dove. Odlicna gitara. Nisu to bas P90, ali nesto slicno, Fenderov take na te magnete, u svakom slucaju gitarica je super i ima divan vrat i ok ton. Kulturan, bridge magnet bi mogao malo vise da scream-uje, dok neck bi mogao da bude malo ostriji, ali onda bi to bio strat nekako, super je gitara takva kakva je...
i naravno, ima je u beogradskom mitrosu, bar je bilo pre mesec dana, u medjuvremenu nisam gledao. :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 13 Apr 2013, 20:51

Guitar_thrill wrote:... onog skvajera custom II, sa p90...nikad bolji zvuk nisam imao...
Да, невероватна гитарица, за смешне паре никад лепши чистак. Скроз ме чуди да више немају тај модел у понуди.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 13 Apr 2013, 22:31

Cortex wrote: i naravno, ima je u beogradskom mitrosu, bar je bilo pre mesec dana, u medjuvremenu nisam gledao. :ziveli:
Bilo bi fino da je imaju još jedno mesec dana, da me sačeka :D
Kristijane, bila je gitara jedno vreme na popustu, nova da se uzme za ~170e...međutim, jedino što mi se kod te gitare nije dopalo je malo "jeftino" urađen vrat, ne mislim na pragove i slično, već prosto na osećaj pod rukom....ali je ton bio neverovatan.
Zato se nadam da će ova ispuniti moja očekivanja i u tom smislu, svakako ću je probati temeljno (koliko to dozvole ovi iz BG mitrosa, nadam se da se ljubazniji od ovih iz NS)

istiqrac

Post by istiqrac » 14 Apr 2013, 01:01

Neces imati problema u Bg mitrosu, bar ja ih nikad nisam imao :D Udjes u prostoriju i pikas kol'ko volis...

vAmpire

Post by vAmpire » 14 Apr 2013, 02:37

Svu opremu gospodina Slash-a naravno :) uz neki fini Jackson

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 14 Apr 2013, 06:53

Guitar_thrill wrote:međutim, jedino što mi se kod te gitare nije dopalo je malo "jeftino" urađen vrat, ne mislim na pragove i slično, već prosto na osećaj pod rukom....ali je ton bio neverovatan
Први пут сам свирао тог Сквајера кад сам ишао са пријатељицом по продавницама да она од прилике шацне који то тон жели да има на електричној гитари, па смо претресали све што нам падне шака, и рекох - дај да чује и ове нагојене синглове. Цена - економска, Сквајер... оно, баш сам гитару узео не очекујући ништа, пошто иначе о тим јефтиним Сквајерима немам баш неко мишљење. Међутим, гитара ме је начисто одувала, много лепо ради. Примети се да је то јефтин инструмент само док дотакнеш капице за потенциометре, а и ово што ти кажеш што се тиче врата... али много леп тон има. На Сквајеровом сајту и даље имају овај модел, али код нас у продавницама више није у понуди, и то је тако вероватно већ годину дана.

dweezil

Post by dweezil » 14 Apr 2013, 10:28

a meni je strat vrat na telecaster tijelu uvek nekako weird, ono naviknes da iza nuta pozadi drvo ima mesa i debljine, josh taj veliki headstock ono bas preteze, neam pojma, al verujem da lepo radi, neam pojma krhko je znanje ...zato su mi i sve ove Vintage i Encore djitre totalno cudne, izgleda kao tele ali vrat veze nema sa tim

Milanares

Post by Milanares » 14 Apr 2013, 11:03

hm, taj model nema strat vrat, inace imao sam ga i super su magneti, ostalo...tak tak

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 14 Apr 2013, 11:50

Milanares wrote:hm, taj model nema strat vrat, inace imao sam ga i super su magneti, ostalo...tak tak
:1: Koju si gitaru imao Squier ili Fender? Ajde napiši koju, ako si fendera imao, sve inforamcije su korisne, zašto si ga prodao itd... :)

Milanares

Post by Milanares » 14 Apr 2013, 14:36

squier vm custom II blonde - agatis tezak kao tuch, nije narocito rezonantna, bridge i nut sam nameravao odmah da menjam a kad sam skontao da bi trebao i komplet elektriku da menjam, batalio sam pricu i prodao je sa gubitkom naravno.
bukvalno samo magneti i civije sto su bile eto okej ...

Gosa

Post by Gosa » 14 Apr 2013, 19:41

Ibanez RG870QMZ RDT
Perverzija :D
Image

Kill surf city

Post by Kill surf city » 14 Apr 2013, 21:54

Milanares wrote:squier vm custom II blonde - agatis tezak kao tuch, nije narocito rezonantna, bridge i nut sam nameravao odmah da menjam a kad sam skontao da bi trebao i komplet elektriku da menjam, batalio sam pricu i prodao je sa gubitkom naravno.
bukvalno samo magneti i civije sto su bile eto okej ...

Nisam siguran za civije, meni su se ucinile lose. Magneti su so-so, mada, meni to veze nema sa pravim p90 zvukom.

Milanares

Post by Milanares » 14 Apr 2013, 22:12

meni su civije drzale stim. za magnete bi se pouzdano znalo tek uz odgovarajuce kondenzatore i potove. dotle nisam stigao :)
Black Dove nisam probavao ali sam nekako ubedjen da je strava gitar.

Post Reply