Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Eto cimaću te ako mi se pokvarisirac-šunka wrote: Mislim da sam takav magnet sa tim šrafčićima dobio od teče pre jedno 20 i kusur godina...
Nemoguce da je to taj Selmer no tko sta zna, nitko nista ne zna, krhko je znanje.komil wrote:Selmer je trgovački brend u Engleskoj, za koga su radile druge fabrike. Tako da su u toj Jolana fabrici rađene i projektovane ove gitare. Ova Futurama II je prvo bila samo pod Selmer labeleom a posle izdavana i kao Jolana. Harison je imao Futurama III, ako se ne varam, ona kockasta gitara, insipirisana Stratocasterom, to je već bio popularan model (ima njegova slika s gitarom na netu). Ja sam za Selmer gitare čuo prvo zbog one Djangove.
Naravcno, gitara ne spada u jako dobre ali je meni nekako interesantna.Ima neki hipsterski kvalitet
Prvi mi se izgled nije dojmio ni malo, a sad mi se upravo dopada jako izgled
Ne vidi se sa slika ali skala je jako kratka, kao dečija.
Hvalanemanjavelimirovic wrote:Nice!
Meni je ovo ko neki mustang, vidim po fotkama po netu da je manja gitara, simpa je skroz! Cestitke!
Ne znam ni ja.Dersu Uzala wrote:To su bile frantjeske djitre onomad a onda je valjda jedan od buraza preso u Amerigu i osnovao i tu filijalu i svasta nesto su oni proizvodili tj distribuirali pod svojim brendom ali mi ne ide u glavu da su bas od Ceha narucivali, c'mon.
Da, da, nisam upoređivao, ali po sećanju, u najmanju ruku su jako slični, mehanizam je isti. A ručke nije bilo, to sam napravio na strugu.Perce wrote:Gledam onog Selmera, ima isti tremolo kao i Jolanin Iris.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest