Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Ima neki hipsterski kvalitet
 Ima neki hipsterski kvalitet  Prvi mi se izgled nije dojmio ni malo, a sad mi se upravo dopada jako izgled
 Prvi mi se izgled nije dojmio ni malo, a sad mi se upravo dopada jako izgled 
Eto cimaću te ako mi se pokvarisirac-šunka wrote: Mislim da sam takav magnet sa tim šrafčićima dobio od teče pre jedno 20 i kusur godina...
 Ja sam imao dva tri stara Jolana magneta, isti ovakvi ali piše De Luxe. Poklonio sam ih uglavnom, ostao mi samo jedan. Lepo rade ti magneti zapravo! Posebno za clean. Čak i za ozvuku akustične dobro rade posao.
 Ja sam imao dva tri stara Jolana magneta, isti ovakvi ali piše De Luxe. Poklonio sam ih uglavnom, ostao mi samo jedan. Lepo rade ti magneti zapravo! Posebno za clean. Čak i za ozvuku akustične dobro rade posao.Nemoguce da je to taj Selmer no tko sta zna, nitko nista ne zna, krhko je znanje.komil wrote:Selmer je trgovački brend u Engleskoj, za koga su radile druge fabrike. Tako da su u toj Jolana fabrici rađene i projektovane ove gitare. Ova Futurama II je prvo bila samo pod Selmer labeleom a posle izdavana i kao Jolana. Harison je imao Futurama III, ako se ne varam, ona kockasta gitara, insipirisana Stratocasterom, to je već bio popularan model (ima njegova slika s gitarom na netu). Ja sam za Selmer gitare čuo prvo zbog one Djangove.
Naravcno, gitara ne spada u jako dobre ali je meni nekako interesantna.Ima neki hipsterski kvalitet
Prvi mi se izgled nije dojmio ni malo, a sad mi se upravo dopada jako izgled
Ne vidi se sa slika ali skala je jako kratka, kao dečija.

Hvalanemanjavelimirovic wrote:Nice!
Meni je ovo ko neki mustang, vidim po fotkama po netu da je manja gitara, simpa je skroz! Cestitke!
 Kraća je skala od Mustanga, primetno kraća..
 Kraća je skala od Mustanga, primetno kraća..Ne znam ni ja.Dersu Uzala wrote:To su bile frantjeske djitre onomad a onda je valjda jedan od buraza preso u Amerigu i osnovao i tu filijalu i svasta nesto su oni proizvodili tj distribuirali pod svojim brendom ali mi ne ide u glavu da su bas od Ceha narucivali, c'mon.
 Ja sam to čitao na http://www.vintagehofner.co.uk/hofnerfs ... tgall.html
  Ja sam to čitao na http://www.vintagehofner.co.uk/hofnerfs ... tgall.html
Da, da, nisam upoređivao, ali po sećanju, u najmanju ruku su jako slični, mehanizam je isti. A ručke nije bilo, to sam napravio na strugu.Perce wrote:Gledam onog Selmera, ima isti tremolo kao i Jolanin Iris.

to je bila fora sa Jolanom
 to je bila fora sa Jolanom  i secam se da sam je pre mnogo mnogo godina dosta platio
 i secam se da sam je pre mnogo mnogo godina dosta platio  Na svu srecu bilo pa proslo
 Na svu srecu bilo pa proslo 
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest