Mozda si u pravu. .
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
A sorry, nisam dobro procitao. 
Mozda si u pravu. .
Mozda si u pravu. .
Sveze kupljena: Digitech Grunge Distortion 
Jos je i metalik roze

Jos je i metalik roze
pozeruWook wrote:Sveze kupljena: Digitech Grunge Distortion
Jos je i metalik roze![]()
Meni dobra, a realno, s obzirom na cenu (4.200) pretpostavljam da nisam ni mogao da trazim boljemuki17 wrote:pozeruWook wrote:Sveze kupljena: Digitech Grunge Distortion
Jos je i metalik roze![]()
..salim se,dobra je dist,probao sam je,ima super finish,kao izubijena,naprsla,sta vec...
Cestitam.
I kako radi? Sto bas nju?
HvalaFunkomat wrote:Cestitam.![]()
Pa, za sada odlicno... Posto sam vec bio sa cccirom u Mitrosu da isprobamo neke pedale, posto je meni (ocajnicki) trebala jedna, zajedno smo isprobali ceo onaj set Digitech-ovih pedala koji je vec postavljen u Mitrosu (ima svasta u svakom slucaju), a posto sam gadjao neku distorziju a la Metalika, Megadeth i ostali thrash (cisto i ja malo da se izivim
- turbosarma
bravo za Grunde
i ja imam jednu. Ona mi sluzi za rokanje, a za malo neznije stvari koristim Marshall BB2.
Super si odabrao, za mene jedna od njaboljih distortion pedala uz ds2
Super si odabrao, za mene jedna od njaboljih distortion pedala uz ds2
Kakav je Line 6 uber metal ljudi, jel ima neko to? Moze li se svirati neki Death npr sa tim (ne zanr nego grupa
)?
Imao ja. Prodao. Za kucno sviranje ok. U bendu ne izlazi u mix-u ako imash josh jednu gitaru. Ali je deset puta bolja od MT-2.
Napravi brate Dr.Boogey-a i da te bog vidi. Ja uchinih tako.
Napravi brate Dr.Boogey-a i da te bog vidi. Ja uchinih tako.
Stvarno ne mogu da verujem, kao da mi citas misli. 
Ovih dana sam se bas raspitivao za Dr.Boogey-a i sve su ponude da mi ga ljudi naprave za oko 100e. Verujem da vredi toliko, ali ja bas i nisam pri tolikim parama sad. Znaci Dr. Boogey je majka za haj gejn?
Ovih dana sam se bas raspitivao za Dr.Boogey-a i sve su ponude da mi ga ljudi naprave za oko 100e. Verujem da vredi toliko, ali ja bas i nisam pri tolikim parama sad. Znaci Dr. Boogey je majka za haj gejn?
Uuu ovo izgleda stvarno primamljivo, hvala na linku.
Kod ovakvih kupovina brine me samo jedna stvar, kako ja da znam da je taj covek to odradio kako treba, da mi nije uvalio nesto potpuno drugo u kutiji Dr. Boogey-a... Sad cu ga kontaktirati da vidim kako bi eventualno obavili kupoprodaju, jer sam u bg-u svega 4 dana.
Kod ovakvih kupovina brine me samo jedna stvar, kako ja da znam da je taj covek to odradio kako treba, da mi nije uvalio nesto potpuno drugo u kutiji Dr. Boogey-a... Sad cu ga kontaktirati da vidim kako bi eventualno obavili kupoprodaju, jer sam u bg-u svega 4 dana.
just a quick note: tip je iz pirot...friedman wrote:Uuu ovo izgleda stvarno primamljivo, hvala na linku.![]()
- sirac-šunka
- vragolan
Da, da lik je iz Pirota, stvarno strašno. Svi brzo da izvadite svoje mape i crvenim flomasterom uokvirite ovaj grad i pored toga obavezno stavite najmanje tri znaka uzvika!!!
Meni se čini da je ovaj primerak pravio neko sa foruma, pa ako prepozna svoj rad eto razloga da više ne bude brige.
EDIT:
Ah internet, zračenje monitora i vrućina mi udarili u glavu, sad tek vidim da se ovo odnosi na problem lokacije, a ne problem skeptičnosti, sorry
Meni se čini da je ovaj primerak pravio neko sa foruma, pa ako prepozna svoj rad eto razloga da više ne bude brige.
EDIT:
Ah internet, zračenje monitora i vrućina mi udarili u glavu, sad tek vidim da se ovo odnosi na problem lokacije, a ne problem skeptičnosti, sorry
Last edited by sirac-šunka on 03 Jul 2009, 15:27, edited 1 time in total.
Majka.friedman wrote:Stvarno ne mogu da verujem, kao da mi citas misli.
Meni se jako dopada. Rocket mi ga je napravio i fantastichno je odradio posao. Karakter gitare ostaje ochuvan, samo se svira kroz monstruozan gain. Za vecinu primena i veoma dobar dist bice ti dosta gain-a na podne. Sjajnu EQ sekciju ima, mozhe da se namesti ton kakav zhelish.
100e je sasvim normalna cena za to.
Dok zhelim da odsviram poneki metal riff on ce me sluzhiti, a kad potpuno zaboravim gain prichu, ni tad ga necu prodati vec pokloniti svom sinu ili tako neshto
EDIT: U pravu si shto si skeptichan Friedman, i vidim da se zhurish. Ali ja bih, da sam na tvom mestu, kontaktirao nekog poznatog i sa mnogo mnogo vishe podrshke oko pravljenja, odrzhavanja, nameshtanja tona i slichno. Najgore je kod takvih stvari ako ti lik proda i onda ga odjednom vishe nema nigde.