Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
shule

Re: Oprema Koju Imate

Post by shule » 29 Jun 2009, 18:43

A sorry, nisam dobro procitao. :)
Mozda si u pravu. . :D

Wook

Post by Wook » 02 Jul 2009, 19:40

Sveze kupljena: Digitech Grunge Distortion ^^
Jos je i metalik roze :metal: :metal:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 02 Jul 2009, 19:55

Wook wrote:Sveze kupljena: Digitech Grunge Distortion ^^
pozeru :P ..salim se,dobra je dist,probao sam je,ima super finish,kao izubijena,naprsla,sta vec... :D

Wook

Post by Wook » 02 Jul 2009, 19:58

muki17 wrote:
Wook wrote:Sveze kupljena: Digitech Grunge Distortion ^^
pozeru :P ..salim se,dobra je dist,probao sam je,ima super finish,kao izubijena,naprsla,sta vec... :D
Meni dobra, a realno, s obzirom na cenu (4.200) pretpostavljam da nisam ni mogao da trazim bolje :D

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 02 Jul 2009, 20:17

Cestitam. :)
I kako radi? Sto bas nju?

Wook

Post by Wook » 02 Jul 2009, 23:56

Funkomat wrote:Cestitam. :)
I kako radi? Sto bas nju?
Hvala ^^
Pa, za sada odlicno... Posto sam vec bio sa cccirom u Mitrosu da isprobamo neke pedale, posto je meni (ocajnicki) trebala jedna, zajedno smo isprobali ceo onaj set Digitech-ovih pedala koji je vec postavljen u Mitrosu (ima svasta u svakom slucaju), a posto sam gadjao neku distorziju a la Metalika, Megadeth i ostali thrash (cisto i ja malo da se izivim :D), od datih pedala, suzen je izbor na samo 2. Digitech Death Metal i Grunge (ostale su, za moje "potrebe" i ukus bile preslabe). Dve stvari zbog kojih sam se i odlucio za Grunge su: 1) Na DM pedali uopste nema Gain knob... samo Volume.. (jako smo se zacudili (cccira i ja) da Grunge moze fino da posluzi i za neki bluz, ako se stavi odredjen preset) 2) Cena (mada, iskreno, nisam proveravao cenu DM-a, ali, kao sto rekoh, mislim da za 4.200 nisam mogao da trazim bolje :)

turbosarma

Post by turbosarma » 03 Jul 2009, 13:26

bravo za Grunde :bravo: :bravo: :bravo: i ja imam jednu. Ona mi sluzi za rokanje, a za malo neznije stvari koristim Marshall BB2.
Super si odabrao, za mene jedna od njaboljih distortion pedala uz ds2 :ziveli:

friedman

Post by friedman » 03 Jul 2009, 13:51

Kakav je Line 6 uber metal ljudi, jel ima neko to? Moze li se svirati neki Death npr sa tim (ne zanr nego grupa :) )?

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Jul 2009, 14:01

Imao ja. Prodao. Za kucno sviranje ok. U bendu ne izlazi u mix-u ako imash josh jednu gitaru. Ali je deset puta bolja od MT-2.

Napravi brate Dr.Boogey-a i da te bog vidi. Ja uchinih tako.

friedman

Post by friedman » 03 Jul 2009, 14:23

Stvarno ne mogu da verujem, kao da mi citas misli. :)
Ovih dana sam se bas raspitivao za Dr.Boogey-a i sve su ponude da mi ga ljudi naprave za oko 100e. Verujem da vredi toliko, ali ja bas i nisam pri tolikim parama sad. Znaci Dr. Boogey je majka za haj gejn? :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 03 Jul 2009, 14:32

friedman

Post by friedman » 03 Jul 2009, 15:05

Uuu ovo izgleda stvarno primamljivo, hvala na linku. :ziveli:
Kod ovakvih kupovina brine me samo jedna stvar, kako ja da znam da je taj covek to odradio kako treba, da mi nije uvalio nesto potpuno drugo u kutiji Dr. Boogey-a... Sad cu ga kontaktirati da vidim kako bi eventualno obavili kupoprodaju, jer sam u bg-u svega 4 dana.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 03 Jul 2009, 15:14

friedman wrote:Uuu ovo izgleda stvarno primamljivo, hvala na linku. :ziveli:
Kod ovakvih kupovina brine me samo jedna stvar, kako ja da znam da je taj covek to odradio kako treba, da mi nije uvalio nesto potpuno drugo u kutiji Dr. Boogey-a... Sad cu ga kontaktirati da vidim kako bi eventualno obavili kupoprodaju, jer sam u bg-u svega 4 dana.
just a quick note: tip je iz pirot...

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 03 Jul 2009, 15:20

Da, da lik je iz Pirota, stvarno strašno. Svi brzo da izvadite svoje mape i crvenim flomasterom uokvirite ovaj grad i pored toga obavezno stavite najmanje tri znaka uzvika!!!

Meni se čini da je ovaj primerak pravio neko sa foruma, pa ako prepozna svoj rad eto razloga da više ne bude brige.

EDIT:
Ah internet, zračenje monitora i vrućina mi udarili u glavu, sad tek vidim da se ovo odnosi na problem lokacije, a ne problem skeptičnosti, sorry :hide:
Last edited by sirac-šunka on 03 Jul 2009, 15:27, edited 1 time in total.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Jul 2009, 15:22

friedman wrote:Stvarno ne mogu da verujem, kao da mi citas misli. :)
Ovih dana sam se bas raspitivao za Dr.Boogey-a i sve su ponude da mi ga ljudi naprave za oko 100e. Verujem da vredi toliko, ali ja bas i nisam pri tolikim parama sad. Znaci Dr. Boogey je majka za haj gejn? :)
Majka.

Meni se jako dopada. Rocket mi ga je napravio i fantastichno je odradio posao. Karakter gitare ostaje ochuvan, samo se svira kroz monstruozan gain. Za vecinu primena i veoma dobar dist bice ti dosta gain-a na podne. Sjajnu EQ sekciju ima, mozhe da se namesti ton kakav zhelish.

100e je sasvim normalna cena za to.

Dok zhelim da odsviram poneki metal riff on ce me sluzhiti, a kad potpuno zaboravim gain prichu, ni tad ga necu prodati vec pokloniti svom sinu ili tako neshto :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: U pravu si shto si skeptichan Friedman, i vidim da se zhurish. Ali ja bih, da sam na tvom mestu, kontaktirao nekog poznatog i sa mnogo mnogo vishe podrshke oko pravljenja, odrzhavanja, nameshtanja tona i slichno. Najgore je kod takvih stvari ako ti lik proda i onda ga odjednom vishe nema nigde.

Post Reply