Upoznao sam tog Dragana(iz prvog posta) kad mi je ponudio da se menjamo, moj jackson dx10 za ibanez lp iz 70ih.
(nisam uzeo) U prostoriji gde sam je probao, bilo je jos 10ak gitara, ako su originali bilo je i gibson v, i fender strat neki (ali mi je bilo cudno sto je bilo jos rasturenih tj bilo je vise razlicitih FENDER strat vratova, i jedno strat telo koje je delovalo bolje uradjeno, i mislim neka koja su bila losija). Ostale gitare, mislim da ni jedna nije skuplja od 200e...
Njegova price mi je jos tada bila, pa recimo "zanimljiva"...

Kad sam video tolike gitare, pitao sam da li on radi servis, odgovor je bio da njegov brat iz inostranstva dovozi sve gitare koje doticni prodaje. (cudno mi bilo sto ima i jednu apolo lp custom kopiju iz marica, ali kontam da je verovatno dobio u zameni)
Onda su tu jos neke stvari...
Na negativni komentar, odgovara sin.
Prijatelj mu postavlja oglase.
Inace, ako nije nabavio neka besna pojacala, fender je frontman, a marshal je mg10...
I jos jedna stvar, pustite gospodina trzalicu na miru, vidite da se bori protiv nepravde i bezumlja koje je zavladalo forumom... Zamislite molim vas, ljudi hoce da sviraju ibanez rg i rucno pravljenu MEJD IN FAKIN SERBIJA gitaru....

ALI FAKIN SERBIJA!!!!
PRAVDA ZA TRZALICU