Ovo me bas nasmejalo...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
LifelessDead

Re: Ovo me bas nasmejalo...

Post by LifelessDead » 22 Nov 2011, 17:54

Nego jel provalio neko ovaj komentar sto je ostavio coveku koji se pozalio:
Nemanja (član od 24.03.2008)
Vrat stratocastera, maske, civije
Narucio sam od ovog prodavca crnu masku za stratocaster, dvoslojnu, stigla mi je jednoslojna maska ofarbana u crno...

Dragan
Verovatno sam ja pogresio, kada Tata dodje sa puta ispravice gresku.Uz Izvinjenje,Pozdrav!
:mrgreen:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Nov 2011, 18:15

a onaj gde kupac pricha kako ga je prodavac nauchio neshto i o zhivotu?
povraca mi se od njih.

jagoda

Post by jagoda » 22 Nov 2011, 18:28

A da li je sad ovo zacetak nastavka one fine teme koja je zakljucana ?
Ja predlazem da tako bude, uvek se oraspolozim kada citam (i pisem)
o biserima sa KP.
But, it's just me...
Uh... Valjda admini nece da zakljucaju...

Milanares

Post by Milanares » 22 Nov 2011, 18:35

pu bre sto ste takvi, pa mozda je dobra djitrica pa nek' je prodavac losh kol'ko 'oce
a i to fender sto pise moze da se skine valda nekako pa da se stavi pravi logo squiera, mada i ne mora :)
ako ste zaludni zovite coeka, probajte telca pa raportirajte odje
in the meantime:
http://www.kupujemprodajem.com/Free-You ... id=5770057

oslobodi svoj ton bre!
:ziveli:

jagoda

Post by jagoda » 22 Nov 2011, 18:36

Cortex wrote:a onaj gde kupac pricha kako ga je prodavac nauchio neshto i o zhivotu?
povraca mi se od njih.
Daaa.... To je super.
Pozoves nekog da ti nesto proda, a on , osim sto ti proda, nauci te nesto i o zivotu !
Mada....
Sad razmisljam...
Pa to je ustvari sasvim normalno !
Kada ti neki pametnjakovic sa KP nesto proda, stvarno naucis nesto o zivotu !

jagoda

Post by jagoda » 22 Nov 2011, 18:39

Milanares wrote: http://www.kupujemprodajem.com/Free-You ... id=5770057

oslobodi svoj ton bre!
:ziveli:
... tako sto ces svoj dzep osloboditi 10 zelenih novcanica.

Milanares

Post by Milanares » 22 Nov 2011, 18:47

....ili 100 crvenih :)

doyle777

Post by doyle777 » 22 Nov 2011, 19:55

Ovaj Trzalica iz emisije u emisiju sve pametniji.
Podseća me na nekoga...

"paradoksalno"

@Trzalica
Cortex wrote:Ne kapirash ti mnogo toga. A verovatno mozhesh otac da mi budesh. :ziveli:
Elelm, zanimljiva tema... :kokice:

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Nov 2011, 20:07

Trzalica wrote:
nebojsak wrote:...Da, al važi samo ako je Squier Bullet u pitanju. Valjda poštuješ svoje novce?...
Naravno, zato sam i kupio originala a ne kopiju pa bila Squier ili hand made a da liči na taj original! :D 8) :D
Čudi me to što se u par tema SVADJATE sa korisnicima ubedjivajući ih iz petnih žila da je bolje da kupe hand made i još ih zamalo ne nazivate i budalama ako plate 700 do 1000€ original. Jer tamo neki srpski majstor može za tu lovu da odabere qualitat drvo, namota vintidž magnete, stavi čivije na bravu, ... i to kao zvuči i radi 100x bolje od originala, dok ovde pljujete takvu gitaru?
Ne kapiram?!? :?:
Ne kapiraš me, skroz se slažem s tobom. Btw, Squier nije kopija nego regularna marka, tako da sam uvek za to da se uzme Bullet umesto nekog predrkanog Fender custom shopa. 15 puta manje pare plus original. Gde ćeš lepše, za one koji poštuju svoje novce i vode računa o ZVUK-u.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 22 Nov 2011, 20:50

Upoznao sam tog Dragana(iz prvog posta) kad mi je ponudio da se menjamo, moj jackson dx10 za ibanez lp iz 70ih. (nisam uzeo) U prostoriji gde sam je probao, bilo je jos 10ak gitara, ako su originali bilo je i gibson v, i fender strat neki (ali mi je bilo cudno sto je bilo jos rasturenih tj bilo je vise razlicitih FENDER strat vratova, i jedno strat telo koje je delovalo bolje uradjeno, i mislim neka koja su bila losija). Ostale gitare, mislim da ni jedna nije skuplja od 200e...

Njegova price mi je jos tada bila, pa recimo "zanimljiva"... :lol:
Kad sam video tolike gitare, pitao sam da li on radi servis, odgovor je bio da njegov brat iz inostranstva dovozi sve gitare koje doticni prodaje. (cudno mi bilo sto ima i jednu apolo lp custom kopiju iz marica, ali kontam da je verovatno dobio u zameni)

Onda su tu jos neke stvari...
Na negativni komentar, odgovara sin.
Prijatelj mu postavlja oglase.

Inace, ako nije nabavio neka besna pojacala, fender je frontman, a marshal je mg10...

I jos jedna stvar, pustite gospodina trzalicu na miru, vidite da se bori protiv nepravde i bezumlja koje je zavladalo forumom... Zamislite molim vas, ljudi hoce da sviraju ibanez rg i rucno pravljenu MEJD IN FAKIN SERBIJA gitaru.... :lol: ALI FAKIN SERBIJA!!!!

PRAVDA ZA TRZALICU

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Nov 2011, 22:10

Klonite se tog Dragana ako vam je stalo do vasih para. Lopov, gad i debil. Mene je izjebao za tu masku pre godinu dana otprilike ili kad vec je to bilo..., al nema veze to je 1000 dinara, nebitno je. Mnoge je sigurno zajebao a te gitare koje valja su sve fejkovi teski pravi ih od skvajera i slicnog materijala koji uzima iz delova cak i farba, kalemi delove i preprodaje. Nema taj nishta original!. Ja bih ga prijavio policiji da znam kako to sve ide. Najgore je shto ovde na forumu su ugasili temu u kojoj smo bistrili takve i slicne slucajeve, pa sad izostavljamo neke bitne stvari. Generalno ima ih par na KP koji su teska kategorija prevaranata, a ima ih i par koji ne znaju shta prodaju i koliko vredi pa precenjuju...

xspaceman

Post by xspaceman » 22 Nov 2011, 22:14

nemanjavelimirovic wrote: Najgore je shto ovde na forumu su ugasili temu u kojoj smo bistrili takve i slicne slucajeve...
:1: :|

jagoda

Post by jagoda » 22 Nov 2011, 22:21

nemanjavelimirovic wrote:Klonite se tog Dragana ako vam je stalo do vasih para. Lopov, gad i debil. Mene je izjebao za tu masku pre godinu dana otprilike ili kad vec je to bilo..., al nema veze to je 1000 dinara, nebitno je. Mnoge je sigurno zajebao a te gitare koje valja su sve fejkovi teski pravi ih od skvajera i slicnog materijala koji uzima iz delova cak i farba, kalemi delove i preprodaje. Nema taj nishta original!. Ja bih ga prijavio policiji da znam kako to sve ide. Najgore je shto ovde na forumu su ugasili temu u kojoj smo bistrili takve i slicne slucajeve, pa sad izostavljamo neke bitne stvari. Generalno ima ih par na KP koji su teska kategorija prevaranata, a ima ih i par koji ne znaju shta prodaju i koliko vredi pa precenjuju...
:1:

Milanares

Post by Milanares » 22 Nov 2011, 23:07

dobro je znati...hvala!

Kill surf city

Post by Kill surf city » 22 Nov 2011, 23:18

nebojsak wrote: 15 puta manje pare plus original. Gde ćeš lepše, za one koji poštuju svoje novce i vode računa o ZVUK-u.

Post Reply