Nije da je to slučaj sa kvalitetnijim modelima. Ovo je primer kod squier gitara koje se posle lepo oblažu spoljnim furnirom koji je i prikazan na slici ... Kval. modeli koji se samo prelakiraju su dr. priča i uglavnom su ili iz dva ili tri dela. Recimo, moja gitara je iz dva dela. Lako uočljivo. Evo sl. uhvatite taj prelaz ...bancika wrote:a uostalom, 7ender u koji se neki kunu pravi tela od 7 ili vise delova telo...ko moze da dokaze da bocno lepljenje dascica ne sjebe ton, a sloj po sloj sjebeAko je drvo dobro, bice dobro i iz delova, ako ne valja, nece valjati ni izjedna.

Btw. nikoga nisam hteo da vredjam, čak šta više mene vredja kada pročitam da se neko odmah poziva na "upgrade" vrlo jeftinih početničkih budget gitara.
Ljudi, to su babe i žabe i ne ide jedno sa drugim. Jedva da se isplati upgrade i dosta skupljih 500€ + modela.
Što se tiče osnivača teme, ako je gitara jeftina, neka je pazari, vežba, kada nabavi bolju, ovu iskoristi za unutrašnju dekoraciju stana, ... i ne razmišlja. Video sam gotovo nove skvajere za 65€ u oglasima .. a to je baš dž. za jedan muzički instrument. Frula je 3x skuplja pobogu~!