If that is the case..od sada te zovem Friedrich

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Boogie, koji je ovo kais, tj. da li mozda znas kako se zove?Boogie Woogie wrote:
Pogledaj sliku gde su tri gretscha, levo je Rancher 6022, Nashville 6120 u sredini i levo 6120 Brian Setzer model sa kockicama.Boogie Woogie wrote:ček bre, ovaj sa tvoje slike nema kockice. Jesi ih zamenio, ili je ovo neka druga, potpuno nova gitara u nizu Gretscheva?
If that is the case..od sada te zovem Friedrich
pazi kad sam ladno pomislio da je to neka slika iz Gretsch kataloga..Hillybilly wrote:
Pogledaj sliku gde su tri gretscha, levo je Rancher 6022, Nashville 6120 u sredini i levo 6120 Brian Setzer model sa kockicama.
Ma ja sam C.A.B. - Certified Amp Builder, a svircanje mi je samo za dusu!Boogie Woogie wrote:Šta da ti kažem, istetoviraću ti C.G.P. na čelo čim te vidim, dosta si se izvlačio
Potvrđujem. Kupio me na prvu loptu, dinamikom. Hillybilly je jednom rekao da se plaši za pojačalo kada kroz njega svira P-90tke, i razumem šta je hteo da kaže - kad zakopate po žicama, imate utisak da P-90 izbaci četiri puta više struje nego hambaker, ali ništa od toga ne odlazi u overdrajv i kompresiju. P-90 samo zakuca tu notu u pojačalo kao Džordan sa linije slobodnih bacanja - BAM! Ko ume da koristi desnu ruku i volume pot, ne može da izabere bolji magnet - mJetalcima i onima sa lošom koordinacijom (tj. onima koji brljaju u sviranju bez tone i po distorzije) bi bilo bolje da ga se manu, zvučaće pet puta gore sa njim u gitari.+Hopkins+ wrote:...magnet je stvarno bomba, što mogu da vam potvrde Rocket Roll...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest