Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pre bigsby ali to ako se navucem nekim cudom na koriscenje tremola, (kod mene su uglavnom blokirani)xspaceman wrote:jos da ubudžiš floating tremolo i milina!![]()
ma ne ide bigsby na takvu gitru! koleza Kill Surf ima jedan jazzmaster trem sistem za udomljavanje...taman bi ti lego ko dupe na nošu, pa makar i kao ukras!nemanjavelimirovic wrote:Pre bigsby ali to ako se navucem nekim cudom na koriscenje tremola, (kod mene su uglavnom blokirani)xspaceman wrote:jos da ubudžiš floating tremolo i milina!![]()
...
da si dodo još 3000din mogo si da uzmeš i ovo:nemanjavelimirovic wrote: Znaci oko 200Evra sam dao majstorima, plus malo mog posla cela gitara, ja sam zadovoljan skroz.
xspaceman wrote:ma ne ide bigsby na takvu gitru! koleza Kill Surf ima jedan jazzmaster trem sistem za udomljavanje...taman bi ti lego ko dupe na nošu, pa makar i kao ukras!nemanjavelimirovic wrote:Pre bigsby ali to ako se navucem nekim cudom na koriscenje tremola, (kod mene su uglavnom blokirani)xspaceman wrote:jos da ubudžiš floating tremolo i milina!![]()
...
Pa i nije, jer ih nema u Srbiji niti ce dolaziti pratio sam to par meseci i zivkao. Kvalitetnija je ova gitara od toga dosta, jedino shto magneti su drugaciji tj manje moderni a u krajnjem slucaju njih je ultralako zameniti.Kazem, htedoh sebi napraviti neshto unikatno, a iskreno imam neku frku sa Skvajerima. Od tih Vintage modifyed / Classic Vibe sam probao sve i imao sam P90 telca - vecina ima lose obradjene pragove i nekoliko njih ima godove na vratu tamo gde im nije mesto. Lepo su izlakirani i to je sve sto je drazesno po pitanju tih CV i VM Squiera. Kina je to i dalje i poneka Koreja, jeste bolje od standardnih serija ali ne mnogo - telac onaj 50's je tu jedini koji mi se svidja po pitanju tona, iako je tanji soundom od fendera, (trebalo je da prodje neko vreme da izvucem taj zakljucak jer na prvu loptu izgledaju do jaja).xspaceman wrote:da si dodo još 3000din mogo si da uzmeš i ovo:nemanjavelimirovic wrote: Znaci oko 200Evra sam dao majstorima, plus malo mog posla cela gitara, ja sam zadovoljan skroz.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/120 ... ch-Blonde/
sto je po meni mnogo bolja varijanta...pogotovo sto ti vise gotiviš mepl od rouzvuda...
Dersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.
Ma pusti ga Dersu,laze bre...neispolirana kobilica je glavna karakteristika onih koji izdaju telekastera..statistika tako kaze.nemanjavelimirovic wrote: Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi polirao![]()
![]()
hehhe - po kojoj osnovi kolega smatrate da sam izdao Telekastera, znate da sam ja patriota zaveka...?Haralampije wrote:Dersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.Ma pusti ga Dersu,laze bre...neispolirana kobilica je glavna karakteristika onih koji izdaju telekastera..statistika tako kaze.nemanjavelimirovic wrote: Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi polirao![]()
![]()
Ma zezam se...bese kad si blejda imao il nekog strata ,nesto sam se zezao da si izdao klub telekastera,pa mi ostalo u secanju,pa reko'da nastavim tradicijunemanjavelimirovic wrote:hehhe - po kojoj osnovi kolega smatrate da sam izdao Telekastera, znate da sam ja patriota zaveka...?Haralampije wrote:Dersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu.Ma pusti ga Dersu,laze bre...neispolirana kobilica je glavna karakteristika onih koji izdaju telekastera..statistika tako kaze.nemanjavelimirovic wrote: Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi polirao![]()
![]()
?
Hehehe, ok ideja ,ali mislim da cu ipak ostaviti tradicionalni kolor headstoka.sirac-šunka wrote:E da be, pre nego što ti metnu logo, traži matching headstock!![]()
![]()
sirac-šunka wrote:E da be, pre nego što ti metnu logo, traži matching headstock!![]()
![]()
Hvala!!Vaske023 wrote:sirac-šunka wrote:E da be, pre nego što ti metnu logo, traži matching headstock!![]()
![]()
![]()
![]()
Fino zvuci gitara,svidja mi se.Super je i finish.Nek te sluzi dobro i uzdravlje je svirao
!
Spoiler:
Hvala matori, cekamo Karbonitu, videcemo da se organizujemo u NS jednom da sve to isprobamo valjanoFunkomat wrote:Veoma lepo zvuci gitara.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest