PunKGuar Finished...skoro skroz

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

xspaceman

Re: PunKGuar Finished...skoro skroz

Post by xspaceman » 30 Jul 2011, 12:05

jos da ubudžiš floating tremolo i milina! :bambi: :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jul 2011, 12:06

xspaceman wrote:jos da ubudžiš floating tremolo i milina! :bambi: :ziveli:
Pre bigsby ali to ako se navucem nekim cudom na koriscenje tremola, (kod mene su uglavnom blokirani) :mrgreen: ... :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 30 Jul 2011, 12:12

nemanjavelimirovic wrote:
Pre bigsby ali to ako se navucem nekim cudom na koriscenje tremola, (kod mene su uglavnom blokirani) :mrgreen: ... :ziveli:
ma ne ide bigsby na takvu gitru! koleza Kill Surf ima jedan jazzmaster trem sistem za udomljavanje...taman bi ti lego ko dupe na nošu, pa makar i kao ukras! :mrgreen:

xspaceman

Post by xspaceman » 30 Jul 2011, 12:20

nemanjavelimirovic wrote: Znaci oko 200Evra sam dao majstorima, plus malo mog posla cela gitara, ja sam zadovoljan skroz.
da si dodo još 3000din mogo si da uzmeš i ovo:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/120 ... ch-Blonde/
sto je po meni mnogo bolja varijanta...pogotovo sto ti vise gotiviš mepl od rouzvuda...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jul 2011, 12:26

xspaceman wrote:
ma ne ide bigsby na takvu gitru! koleza Kill Surf ima jedan jazzmaster trem sistem za udomljavanje...taman bi ti lego ko dupe na nošu, pa makar i kao ukras! :mrgreen:
:mrgreen: videcemo... :ziveli:
xspaceman wrote:
nemanjavelimirovic wrote: Znaci oko 200Evra sam dao majstorima, plus malo mog posla cela gitara, ja sam zadovoljan skroz.
da si dodo još 3000din mogo si da uzmeš i ovo:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/120 ... ch-Blonde/
sto je po meni mnogo bolja varijanta...pogotovo sto ti vise gotiviš mepl od rouzvuda...
Pa i nije, jer ih nema u Srbiji niti ce dolaziti pratio sam to par meseci i zivkao. Kvalitetnija je ova gitara od toga dosta, jedino shto magneti su drugaciji tj manje moderni a u krajnjem slucaju njih je ultralako zameniti.Kazem, htedoh sebi napraviti neshto unikatno, a iskreno imam neku frku sa Skvajerima. Od tih Vintage modifyed / Classic Vibe sam probao sve i imao sam P90 telca - vecina ima lose obradjene pragove i nekoliko njih ima godove na vratu tamo gde im nije mesto. Lepo su izlakirani i to je sve sto je drazesno po pitanju tih CV i VM Squiera. Kina je to i dalje i poneka Koreja, jeste bolje od standardnih serija ali ne mnogo - telac onaj 50's je tu jedini koji mi se svidja po pitanju tona, iako je tanji soundom od fendera, (trebalo je da prodje neko vreme da izvucem taj zakljucak jer na prvu loptu izgledaju do jaja). :) :ziveli:

PS - mora se imati i neki rosewood :mrgreen:

Haralampije

Post by Haralampije » 30 Jul 2011, 12:32

Dersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu. :grummel_2:
nemanjavelimirovic wrote: Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi polirao :mrgreen: :ziveli:
Ma pusti ga Dersu,laze bre...neispolirana kobilica je glavna karakteristika onih koji izdaju telekastera..statistika tako kaze. :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jul 2011, 12:35

Haralampije wrote:
Dersu Uzala wrote:Sve je to kul, ali mars na poliranje stop-taila. Sredio gitaru a nije ispoliro kobilicu. :grummel_2:
nemanjavelimirovic wrote: Bilo je kasno uvece a ja sam ceo dan radio i bejah umoran da bi polirao :mrgreen: :ziveli:
Ma pusti ga Dersu,laze bre...neispolirana kobilica je glavna karakteristika onih koji izdaju telekastera..statistika tako kaze. :D
hehhe - po kojoj osnovi kolega smatrate da sam izdao Telekastera, znate da sam ja patriota zaveka...? :mrgreen: ?

Haralampije

Post by Haralampije » 30 Jul 2011, 12:55

Haralampije wrote:
hehhe - po kojoj osnovi kolega smatrate da sam izdao Telekastera, znate da sam ja patriota zaveka...? :mrgreen: ?
Ma zezam se...bese kad si blejda imao il nekog strata ,nesto sam se zezao da si izdao klub telekastera,pa mi ostalo u secanju,pa reko'da nastavim tradiciju :D ...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jul 2011, 13:00

Hehehe, :ziveli:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 30 Jul 2011, 13:58

Image

:D

A, lepo si je sredio, zifjeli ! :ziveli:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 30 Jul 2011, 14:48

E da be, pre nego što ti metnu logo, traži matching headstock! :bounce: :bounce: :bounce:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jul 2011, 15:41

sirac-šunka wrote:E da be, pre nego što ti metnu logo, traži matching headstock! :bounce: :bounce: :bounce:
Hehehe, ok ideja ,ali mislim da cu ipak ostaviti tradicionalni kolor headstoka. :) :ziveli:

Evo test kako treba, ovaj predhodni je krchao, jako je tesko snimiti ovaj Bassman, glasan je u PM pa uvek neshto jebava ili ne prenese se zvuk na snimak kako treba...Uzivo radi jako dobro, ali jbg, jak je ko konj. Sad je AC30 moj ovaj prepravljani, mislim da daje kolko tolko realnu sliku ovaj snimak:

Vaske023

Post by Vaske023 » 30 Jul 2011, 17:15

sirac-šunka wrote:E da be, pre nego što ti metnu logo, traži matching headstock! :bounce: :bounce: :bounce:
:1: :)
Fino zvuci gitara,svidja mi se :) .Super je i finish.Nek te sluzi dobro i uzdravlje je svirao :ziveli: !
Image

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 30 Jul 2011, 17:29

Veoma lepo zvuci gitara.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jul 2011, 17:40

Vaske023 wrote:
:1: :)
Fino zvuci gitara,svidja mi se :) .Super je i finish.Nek te sluzi dobro i uzdravlje je svirao :ziveli: !
Spoiler:
Image
Hvala!! :ziveli:
Funkomat wrote:Veoma lepo zvuci gitara.
Hvala matori, cekamo Karbonitu, videcemo da se organizujemo u NS jednom da sve to isprobamo valjano :) :ziveli:

Post Reply