Da smo na divljem zapadu, sacekusa sa krova prekoputa saloona, kakav crni dvoboj

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ok momce, smanji dozivljaj... Dersu nije imao lose namere i nicim nije zasluzio da "lezi u prasini". Na zalost, cinjenica je da su velike price i teorije o muzici i umetnosti uopste, sjajan alibi za svakojake oblike relativizacije i manipulacije. Dersu ide samo zdravorazumskom, empirijskom logikom odvajanja zita od kukolja, no ni empirija nije dovoljna kao metoda u kompleksnim epistemoloskim sistemima evaluacije, tako da ako i nema dokumentovanog reprezentativnog outputa, ne znaci i nuzno da ga to diskredituje, jos uvek moze postojati kao potencijal koji ceka svoju priliku. To je cesto Problem mentalne rezolucije pojedinca. Oni sa visom rezolucijom modeliraju kompleksne, visedimenzionalne i polimorfne reprezentacije, resursno daleko zahtevnije i teze za uspesno strukturiranje, zato smo tako cesto svedoci da su u realitetu, primitivne i rudimentarne prirode vrlo sposobne , uspesne i delotvorne jer u okvirima njihovih relativno, siromasnih reprezentacija, nema puno mesta za dvojbe, thread-ovi ideja kojima barataju su visoko prioritetizovane konkretnim, zanemarujuci "periferni mentalni vid" koji je obicno i glavna preokupacija visokorezolutnih, a tu je nezaobilazno i problem super ega koji filtrira sve sto nije u extremima njegovih kriterijuma, lisavajuci ih otelotvorenja i konkretizacije dela... Ovo mi pomalo lici na apologiju zivotnih gubitnika, ili je mozda to tako samo iz vizure apsurda nasih kriterijuma...parker wrote:a bre, izazvan si, ne razocaravaj nas.. da smo na divljem zapadu sad bi lezao u prasini..
Poceca me na neki Carulli-jev Rondo (iz G) koji sam cvirio tim tempom, kad bih ga nasao na YT (ili ocvirio) totalno bi se zaprepastili koliko slici poput Looney Tunes-a. Neki srednji deo, allegro/allegrissimo.MUzzY wrote:zwelj wrote:OK... OndaK nesto prigodnoDersu Uzala wrote: Daj da vidimo tvoj rad.
U redu je ako ga ne das. Ne dam ni ja bas sve. Ali stosta sam kacio ortacima ovde, sto javno sto privatno, pa imam neke svedoke.
Izadji na crtu.
http://soundcloud.com/user738286968/merrily![]()
![]()
Ovo ide na zvono
Zapravo: Recuerdos de la Alhambra By Francisco Tarrega.Dersu Uzala wrote:Ontopic.
Zoki, jer si ti?zwelj wrote:Zapravo: Recuerdos de la Alhambra By Francisco Tarrega.Dersu Uzala wrote:Ontopic.
Mike Oldfield my second best guitar player all time. Prve 3 ploce: Tubular Bells, Hergest Ridge i Ommadawn, apsolutni masterpieces. Mike Oldfield - Making of Ommadawn dokumentarac, topla preporuka.
Exactly my thoughts...zwelj wrote:Ok momce, smanji dozivljaj... Dersu nije imao lose namere i nicim nije zasluzio da "lezi u prasini". Na zalost, cinjenica je da su velike price i teorije o muzici i umetnosti uopste, sjajan alibi za svakojake oblike relativizacije i manipulacije. Dersu ide samo zdravorazumskom, empirijskom logikom odvajanja zita od kukolja, no ni empirija nije dovoljna kao metoda u kompleksnim epistemoloskim sistemima evaluacije, tako da ako i nema dokumentovanog reprezentativnog outputa, ne znaci i nuzno da ga to diskredituje, jos uvek moze postojati kao potencijal koji ceka svoju priliku. To je cesto Problem mentalne rezolucije pojedinca. Oni sa visom rezolucijom modeliraju kompleksne, visedimenzionalne i polimorfne reprezentacije, resursno daleko zahtevnije i teze za uspesno strukturiranje, zato smo tako cesto svedoci da su u realitetu, primitivne i rudimentarne prirode vrlo sposobne , uspesne i delotvorne jer u okvirima njihovih relativno, siromasnih reprezentacija, nema puno mesta za dvojbe, thread-ovi ideja kojima barataju su visoko prioritetizovane konkretnim, zanemarujuci "periferni mentalni vid" koji je obicno i glavna preokupacija visokorezolutnih, a tu je nezaobilazno i problem super ega koji filtrira sve sto nije u extremima njegovih kriterijuma, lisavajuci ih otelotvorenja i konkretizacije dela... Ovo mi pomalo lici na apologiju zivotnih gubitnika, ili je mozda to tako samo iz vizure apsurda nasih kriterijuma...parker wrote:a bre, izazvan si, ne razocaravaj nas.. da smo na divljem zapadu sad bi lezao u prasini..
sinisake wrote:+kozne gace
Ovo mi je bas merak, ai marifetluk, da si se ti naso prozvanim.parker wrote:U vezi ove opservacije zvane "momče smanji doživljaj"
Ti si šefe juče došao na forum pa kapiram taj tvoj stav. Mi ostali smo ovde malo poduže i nemali broj puta smo istrpeli razne đedove faze i raspoloženja, ovo je bila lepa prilika da da malo legitimiteta raznim stepenima proseravanja (pa i pišanja po smrtnicima sa foruma)!
Tako da, ti sad ispadaš velikodušan u ovoj pobedici i to je lepo, samo moraš da znaš da forum ima svoju istoriju i od pre nego si ti stigao ovde
Dersu Uzala wrote:Elem, zweljo, daj nesto novije ako imas, ne mora da je virtuozno, ako nisi u medjuvremenu zakrljzao od muke, daj nesto od juce.
Nemam..., sporo se punim a brzo praznim, no eto nam novog desetljeca pa mozda i bude. Evo ti pocuj ovaj izvadak, gde gostovah prebirajuci vibrafon guitar synthom...
http://soundcloud.com/user738286968/hill
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest