е, рецимо тако нешто+Hopkins+ wrote:Zato što je narandžasto sa šarenim logom i vrišti old skul iz njega.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Sta ima bolje od 100w fuzz pedale  

100km³ reverba?

Uh, zamisli taj bliss!

Spoiler: 
- Hotstepper

...ja mislim da je ova slika jako mala, nema neka veća?Baba Slim wrote:Ako sve bude kako treba, uskoro će da se premesti u onu temu ''Oprema koju imate''...Spoiler:![]()
(treba da vidiš kako ovo izgleda na mom 10'' ekranu, rolam miša 8 minuta da dodjem do kraja slike)
Jbg, slika je zaista fail s moje strane.  

To sam primetio tek kad sam otvorio spoiler nakon što je isteklo vreme za edit...
Btw, otišle sve pedale koje su bile za prodaju, očekujem da delay stigne uskoro u NS...

Btw, otišle sve pedale koje su bile za prodaju, očekujem da delay stigne uskoro u NS...
Jesi ga naso po onoj ceni sto si pre pomenuo?
Btw, neodoljivo me podsetilo na

Btw, neodoljivo me podsetilo na
Nisu mi još javili, ali mislim da će cena biti korektna, jer izgleda ili neće više nabavljati, ili se ne proizvodi više (u šta sumnjam). U svakom slučaju im je u svim radnjama na Balkanu ostalo, tipa 3 komada, tako da mislim da neće tu sad dizati cenu ne znam ni ja kako.bancika wrote:Jesi ga naso po onoj ceni sto si pre pomenuo?
That was the idea.bancika wrote:Btw, neodoljivo me podsetilo naSpoiler:
Koliko je ripiter?
Dilejeva nikad dosta.

Dilejeva nikad dosta.
- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Dovoljno je velika slika da je samostalno presla i u tu , zeljenu temuBaba Slim wrote:Jbg, slika je zaista fail s moje strane.![]()
To sam primetio tek kad sam otvorio spoiler nakon što je isteklo vreme za edit...
Mene će izaći po nepromenjenoj ceni od ranije, od 160e (special price, zahvaljujući magiji prijatelja iz radnjeFunkomat wrote:Koliko je ripiter?
Malo je skuplji (po ovoj ceni za koju ja dobijam) od Hardwire delay-a i TC Flashback-a, a nudi mnogo više. I, značajno je jeftiniji od Nova Delay-a, koji ima skoro iste funkcije (Nova Delay ima koju više ipak), i može da čuva presete, što mi apsolutno ne treba.
Jbg, lol...nemanjavelimirovic wrote:Dovoljno je velika slika da je samostalno presla i u tu , zeljenu temu![]()
![]()
![]()
Video sam da neki ovde imaju Strymon efekte, jeste to nekako porucivali ili kupovali vani?!
[youtube]20hxX7Gu9AM&feature=related[/youtube]
Koji je najlaksi nacin za doci do Flinta?

[youtube]20hxX7Gu9AM&feature=related[/youtube]
Koji je najlaksi nacin za doci do Flinta?
[youtube]Otdj4HdRk8Y&fb_source=message[/youtube]

- nikolic025