е, рецимо тако нешто+Hopkins+ wrote:Zato što je narandžasto sa šarenim logom i vrišti old skul iz njega.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
е, рецимо тако нешто+Hopkins+ wrote:Zato što je narandžasto sa šarenim logom i vrišti old skul iz njega.
...ja mislim da je ova slika jako mala, nema neka veća?Baba Slim wrote:Ako sve bude kako treba, uskoro će da se premesti u onu temu ''Oprema koju imate''...Spoiler:![]()
Nisu mi još javili, ali mislim da će cena biti korektna, jer izgleda ili neće više nabavljati, ili se ne proizvodi više (u šta sumnjam). U svakom slučaju im je u svim radnjama na Balkanu ostalo, tipa 3 komada, tako da mislim da neće tu sad dizati cenu ne znam ni ja kako.bancika wrote:Jesi ga naso po onoj ceni sto si pre pomenuo?
That was the idea.bancika wrote:Btw, neodoljivo me podsetilo naSpoiler:
Dovoljno je velika slika da je samostalno presla i u tu , zeljenu temuBaba Slim wrote:Jbg, slika je zaista fail s moje strane.![]()
To sam primetio tek kad sam otvorio spoiler nakon što je isteklo vreme za edit...
Mene će izaći po nepromenjenoj ceni od ranije, od 160e (special price, zahvaljujući magiji prijatelja iz radnjeFunkomat wrote:Koliko je ripiter?
Jbg, lol...nemanjavelimirovic wrote:Dovoljno je velika slika da je samostalno presla i u tu , zeljenu temu![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests