Sto kazu moji ortaci iz kraja, 'zamka za slonove'.oboss wrote:...kuda bi mu cusnuo sipku reko"....

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sto kazu moji ortaci iz kraja, 'zamka za slonove'.oboss wrote:...kuda bi mu cusnuo sipku reko"....
I dalje ne komentarises pragove.oboss wrote:tek videh da je fingerboard lepljen za telo vrata a ja pomislio da je iz komada vrat, pa onda skontah da nema skank stripe. kuda bi mu cusnuo sipku reko". izgleda sexi totalno. ali vrhunac obrade je po meni ovaj na kockice ispucali nitro.
A ipak nisi blesavoboss wrote:...interesantno to kako su ukucani...
Kad drljas s desankom da ne zapne pa pomeri poziciju.ApplePie wrote:Mene interesuje zašto je preklopnik savijen ... izgleda kao da se onesvestio![]()
Ih al si ga zakomplikovao ... Imam ja malo glodalo na CNC-u za pragove, kad radim fingerboard samo ga ne prosetam do kraja. malo krajcujem tang od praga i mislim da bi uspelo .. probavam čim se vratim sa odmoraNikolaNis wrote:Darsu, i hoćeš li nam otkriti tajnu kako su namešteni pragovi? Ja imam ideju da je to neka kružna testerica kojom dođeš tik do kraja fingerboarda. Posle isečeš krajeve praga (mislim na deo koji ulazi u drvo, onaj "zub"a) i ubaciš ga u žleb![]()
Ala sam ga objasnio, sam sebe sam jedva razumeo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest