ja isho da probam squiera tele vm special, sam komad nista wow al' sam dobio ideju

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako te Dersu izvredja (pa jos na forumu nekom, niti te zna licno niti boze pomozi) to znaci da si takac mentalno retardirani lik (sto i nije neka greota) ali si pored toga toliko bezopMrazan, da je to cudo jedno. Znaci, Cortex.Cortex wrote:Ako te Dersu ne izvredja na forumu onda se nisi dovoljno trudio
Dersu moji pozdravi lafchino i hvala ti za svaku izrechenu rech, meni je ogrejalo srce na ovaj hladan dan, i naravno dosta me je nasmejalo shto znam da ti je bio cilj jer ti mene volish
Egzistencija. Ambivalencija, glede toga, ne znam, ju tel mi. To je kao ona....grl intraptd? To?sinisake wrote:![]()
Ajoj, Derszu je emotivac, u sustini.Ta njegova ambivalencija glede MF-a je tragikomicna, svakako.
![]()
xspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu!
Uvek je tako, Djede, uvek. Let's degenerate!Dersu Uzala wrote:Egzistencija. Ambivalencija, glede toga, ne znam, ju tel mi. To je kao ona....grl intraptd? To?sinisake wrote:![]()
Ajoj, Derszu je emotivac, u sustini.Ta njegova ambivalencija glede MF-a je tragikomicna, svakako.
![]()
Ako se ja pitam, vi ste meni mnogo veci degenerici nego (sto sam) ja sam (sebi). Al to obicno tako biva.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest