Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Milanares

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Milanares » 30 Dec 2012, 20:13

ima to i u orange sparkle varijanti, ja skoro bio u novosackom, lepo al ja licno to neb' pipo. to je neka FSR, to stalno izmisljaju, tu im pripada i crni sa p90kama,lep ali sa rosewoodom, tele glava. @neki, ima u ns 3 clasik plejera, 2 60s (sonik blu i 3ts) i 50s ( shoreline gold) - i sa popustom, jedno 10k din precenjeno.
ja isho da probam squiera tele vm special, sam komad nista wow al' sam dobio ideju :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Dec 2012, 20:16

to je ovaj?
Image
Ja sam skoro to uzeo da probam na suvo u Mitrosu pre neki dan simpaticno je, mada nisam ukljucivao u pojacalo... :)

Milanares

Post by Milanares » 30 Dec 2012, 20:37

e taj. utisci: na komadu koji sam probao bridge magnet treba malo podici, neck magnet je fenomenalan, basswood telo i nije neko zlo za rezonantnost, vrat debljine bash kako ja volem samo ubi me brate kad ivice vrata nisu zaobljene. bio sam prinudjen da je probam na mustang 4 ampu, trik za prodaju, nema veze, ja naso kao prinston simulaciju pa poiskljucivo modulacije. sve u svemu fino fino, lep mod za tele (po meni) testirao sam i shtim, dobro drze te (ping?) civije, ali recimo tzv input socket je vec krenuo napolje nekim svojim putem jel. to je to za 250 e jbg. vel'ki pozdrav za najarogantnije shupchine prodavce ikada :cao:

HeatMan

Post by HeatMan » 31 Dec 2012, 04:23

brate napravi si dzitru za male pare nemoj uzimati skrnave skquiere i sranja.. ima ljudi koji dobro prave djitre za (relativno) male pare.. ili vidi na kp neku pravljenu.. ali ono da je od pedje il pece iz bga ili illianija i te fore..

HeatMan

Post by HeatMan » 31 Dec 2012, 04:54

skquier ftw.

Milanares

Post by Milanares » 31 Dec 2012, 07:45

emg'd
visnja'd
kruska'd
orahovina sastejn'd
znam ja majstora, hvala
:ziveli:

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 01 Jan 2013, 20:20

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 02 Jan 2013, 07:27

Cortex wrote:Ako te Dersu ne izvredja na forumu onda se nisi dovoljno trudio :D
Dersu moji pozdravi lafchino i hvala ti za svaku izrechenu rech, meni je ogrejalo srce na ovaj hladan dan, i naravno dosta me je nasmejalo shto znam da ti je bio cilj jer ti mene volish :ziveli:
Ako te Dersu izvredja (pa jos na forumu nekom, niti te zna licno niti boze pomozi) to znaci da si takac mentalno retardirani lik (sto i nije neka greota) ali si pored toga toliko bezopMrazan, da je to cudo jedno. Znaci, Cortex.

Em je klinac, em je glup, em je neiskusan, em je bezoMrazan. Znaci njega samo naruzis kao Nemca, every chance you get. Kad se upristoji, onda drugi padez.

To je neverovatno (mislim se ja u sebi, a naglas). Malisa dobio internet od caleta ili keve (ili ako su razvedeni, od babe) ocito da tu postoji neki kurcslus u komunikaciji sa svetom, i eto. Nit zna da svira, nit zna sta prica, ali ima internet.

Naravno, niko ga ne uzima za ozbiljno sem likova koji:

"Malisa dobio internet od caleta ili keve (ili ako su razvedeni, od babe) ocito da tu postoji neki kurcslus u komunikaciji sa svetom, i eto. Nit zna da svira, nit zna sta prica, ali ima internet."

Srecna Nova svima anyway. Odrasce i Cortex pa mozda i postane mudrica for real. :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 02 Jan 2013, 07:33

sinisake wrote::D

Ajoj, Derszu je emotivac, u sustini. :bambi: Ta njegova ambivalencija glede MF-a je tragikomicna, svakako. :metal: :ziveli:
Egzistencija. Ambivalencija, glede toga, ne znam, ju tel mi. To je kao ona....grl intraptd? To?

Ako se ja pitam, vi ste meni mnogo veci degenerici nego (sto sam) ja sam (sebi). Al to obicno tako biva.

xspaceman

Post by xspaceman » 02 Jan 2013, 09:03

Micim...crecna ti nova Dercu! :kiss:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 02 Jan 2013, 09:50

xspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu! :kiss:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 02 Jan 2013, 10:28

Dersu srecna nova! Zhelim ti nishta drugo do da se tako osecash cele godine koja je pred nama kao u toku pisanja gornjeg posta.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 02 Jan 2013, 10:33

Dersu Uzala wrote:
sinisake wrote::D

Ajoj, Derszu je emotivac, u sustini. :bambi: Ta njegova ambivalencija glede MF-a je tragikomicna, svakako. :metal: :ziveli:
Egzistencija. Ambivalencija, glede toga, ne znam, ju tel mi. To je kao ona....grl intraptd? To?

Ako se ja pitam, vi ste meni mnogo veci degenerici nego (sto sam) ja sam (sebi). Al to obicno tako biva.
Uvek je tako, Djede, uvek. Let's degenerate! :kiss:

Basistkinja

Post by Basistkinja » 02 Jan 2013, 12:07

:kokice:

komil

Post by komil » 02 Jan 2013, 15:01

Dersu srećna ti Nova godina!
Vidim da ti ipak ne ide čitanje misli ove godine, pogađanje fakata si baš 100% promašio ovaj put (a ostalo su tvoji utisci, o čemu se ne raspravlja :mrgreen: ).

Srećna NG svima.

Post Reply