Hvala, srecna i tebi i tvojimaxspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu!
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Nemate
- Dersu Uzala
Sta reci vecma gracias!Duane wrote:xspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu!
- Dersu Uzala
Hvala, srecna i tebi i dabogda odrastao. Drugim recima, nadam se da ces poceti da sumnjas u sebe pomalo.Cortex wrote:Dersu srecna nova! Zhelim ti nishta drugo do da se tako osecash cele godine koja je pred nama kao u toku pisanja gornjeg posta.
- Dersu Uzala
Natakarili se omladinci u medjuvremenu, ali originaklni odgovor je bio usmeren tebi.sinisake wrote:Uvek je tako, Djede, uvek. Let's degenerate!Dersu Uzala wrote:Egzistencija. Ambivalencija, glede toga, ne znam, ju tel mi. To je kao ona....grl intraptd? To?sinisake wrote:![]()
Ajoj, Derszu je emotivac, u sustini.Ta njegova ambivalencija glede MF-a je tragikomicna, svakako.
![]()
Ako se ja pitam, vi ste meni mnogo veci degenerici nego (sto sam) ja sam (sebi). Al to obicno tako biva.
Da li ti znas sta je to ambivalencija? Kad pita Vanesa Redgrejv Vinonu Rajder. Mislim da lutas. Poslusaj Vanesu Redgrejv. Pa ces shvatiti da nisam ambivalentan kad je MF u pitanju.
Srecna nova matori
- Dersu Uzala
Hvala matori, i tebi sve naj naj u 2013. za koju nam kazu da ce biti katastrofa u Americi (od 2013-2016) pa se spremite za jaram. Mene vec upregli.komil wrote:Dersu srećna ti Nova godina!
Vidim da ti ipak ne ide čitanje misli ove godine, pogađanje fakata si baš 100% promašio ovaj put (a ostalo su tvoji utisci, o čemu se ne raspravlja).
Srećna NG svima.
On the flipside, sve ce to narod pozlatiti.
A misli, fakat, ne citam.

LSL Djitars
- mislim_stvarno
hmmmmmmmmmm 
uvek LSD
Koliko dobro zvuchi ova gitara...
Klin prosto razbija, a srednja pozicija pobedjuje. Phil X je kralj, nek prica ko ta hoce.

e to, sa tim Gretsch type of magnetima ti mozhesh da napakujesh gejna kolko koristi Slipknot a u srednjoj poziciji [ok i na bridge-u] sve ce da izlazi u akordima kao mlekce

iako mi je na nekom nivou zabavno voleo bih kada bi moderatori nekako doakali Vasku