Hvala, srecna i tebi i tvojimaxspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala, srecna i tebi i tvojimaxspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu!
Sta reci vecma gracias!Duane wrote:xspaceman wrote:Micim...crecna ti nova Dercu!
Hvala, srecna i tebi i dabogda odrastao. Drugim recima, nadam se da ces poceti da sumnjas u sebe pomalo.Cortex wrote:Dersu srecna nova! Zhelim ti nishta drugo do da se tako osecash cele godine koja je pred nama kao u toku pisanja gornjeg posta.
Natakarili se omladinci u medjuvremenu, ali originaklni odgovor je bio usmeren tebi.sinisake wrote:Uvek je tako, Djede, uvek. Let's degenerate!Dersu Uzala wrote:Egzistencija. Ambivalencija, glede toga, ne znam, ju tel mi. To je kao ona....grl intraptd? To?sinisake wrote:![]()
Ajoj, Derszu je emotivac, u sustini.Ta njegova ambivalencija glede MF-a je tragikomicna, svakako.
![]()
Ako se ja pitam, vi ste meni mnogo veci degenerici nego (sto sam) ja sam (sebi). Al to obicno tako biva.
Hvala matori, i tebi sve naj naj u 2013. za koju nam kazu da ce biti katastrofa u Americi (od 2013-2016) pa se spremite za jaram. Mene vec upregli.komil wrote:Dersu srećna ti Nova godina!
Vidim da ti ipak ne ide čitanje misli ove godine, pogađanje fakata si baš 100% promašio ovaj put (a ostalo su tvoji utisci, o čemu se ne raspravlja).
Srećna NG svima.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests