Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
@Boki1978
)))))))))))))))) uh fuck bash je drazesna, mahagonij+EMG+hardtail+set neck, sad imash pravu djitricu da zariljavash u Cornforda
shto nisam u Bgd, svaka cast i pozzzzzzzzzzz matorie 
Cestitke za LTD, samo ja bih tukao dizajnere iz ESP/LTD zbog tog bindinga
Drugari, pišem ovde jer ovu temu svi gledaju hehehe.
Jel bi imao neko da mi iznajmi krajem januara na 4-5 dana neku baš dobru akustičnu gitaru, nekog Martina ili nešto tako, treba mi za Temple of the Smoke snimanje albuma. Platio bih naravno. Ako nemate a znate nekoga ko ima i hteo bi da je pozajmi/iznajmi na par dana, javite mi na PM.
Jel bi imao neko da mi iznajmi krajem januara na 4-5 dana neku baš dobru akustičnu gitaru, nekog Martina ili nešto tako, treba mi za Temple of the Smoke snimanje albuma. Platio bih naravno. Ako nemate a znate nekoga ko ima i hteo bi da je pozajmi/iznajmi na par dana, javite mi na PM.
- Hillybilly
Ako ne nadjes nesto bolje imas moj Gretsch Rancher 6022 na raspolaganju naravno za dž!+Hopkins+ wrote:Drugari, pišem ovde jer ovu temu svi gledaju hehehe.
@Dweezil,
Druze, kao da si znao
Hehe
Nisam izdrzao, ravno u 9h pre posla sam probudio komsije sa dzitrom udzekanom u Cornford a utisak je
Cornford je sada pokazao svoj puni potencijal, przi li przi,a cak i na boostu do kraja nema muljanja kao na Gibsonu i Fenderu na moju opstu zaprepascenost.
Nadam se da ces nam navratiti uskoro u posetu pa planiraj i do mene da dodjes ako stignes!
@trooper,
Neki su kukali kako headstock nije dovoljno agresivan pa su to ispravili u FM verziji koja je ostalo ista. Meni je bitno da je gitara najsvirljivija od svih koje imam i koje sam imao a binding mi zaista ne kvari utisak, iako nisam neki narociti ljubitelj istog
Gitara je uzivo lepsa nego na slikama, to se vidi i iz prilozenih video snimaka,e sad, uvek moze bolje naravno, ali za ove pare zaista nemam primedbe.

Druze, kao da si znao
Cornford je sada pokazao svoj puni potencijal, przi li przi,a cak i na boostu do kraja nema muljanja kao na Gibsonu i Fenderu na moju opstu zaprepascenost.
Nadam se da ces nam navratiti uskoro u posetu pa planiraj i do mene da dodjes ako stignes!
@trooper,
Neki su kukali kako headstock nije dovoljno agresivan pa su to ispravili u FM verziji koja je ostalo ista. Meni je bitno da je gitara najsvirljivija od svih koje imam i koje sam imao a binding mi zaista ne kvari utisak, iako nisam neki narociti ljubitelj istog
- BaalBehrit
Tubemeister je do jaja, probao sam ga u Artistu i oduševio se kako radi.kljaja wrote:Od danas hughes and kettner tubemeister 18...glava+box..
Bice slicice uskoro
Hvala puno Peco, imaću to u vidu, odlična je to gitara!Hillybilly wrote:Ako ne nadjes nesto bolje imas moj Gretsch Rancher 6022 na raspolaganju naravno za dž!+Hopkins+ wrote:Drugari, pišem ovde jer ovu temu svi gledaju hehehe.
Kul. Kupio negde u Bg-u ili dopremljeno ličnim kanalima iz UK?
Jms mi doneo iz UK, prilikom jednog od svojih mnogobrojnih letova, ovaj put u BG 
Gitara : Fender Telecaster 60th anniversary ( USA )
Pojacala : Fender " Super Reverb iz 69 ili 70 god
... i Roland od 60 w...
Menjao bih gitru za Les Paul studio model... Ako neko ima neke predloge neka pise
GitrA je dobar komad, kupljen od gitariste atomskog sklonista, u brigdu je stavljen magnet dimarzio dp104, a u neck poziciji singl od strata...
Pojacala : Fender " Super Reverb iz 69 ili 70 god
Menjao bih gitru za Les Paul studio model... Ako neko ima neke predloge neka pise
GitrA je dobar komad, kupljen od gitariste atomskog sklonista, u brigdu je stavljen magnet dimarzio dp104, a u neck poziciji singl od strata...
Stigao Strymon Timeline - delay/multiefekt/looper - prvi utisak

- BaalBehrit
Mrzim te.
Koliko te izašao?
Koliko te izašao?
Gitare : Vintage Les Paul V100
Ibanez Blazer Custom
Pojacalo : Roland Cube 20X
Ibanez Blazer Custom
Pojacalo : Roland Cube 20X
Pa..dobroBaalBehrit wrote:Mrzim te.
Koliko te izašao?
- nikolic025

Evo,juce pazario u Mix-u 26.450,00 RSD,odlicna gitarica,probao sam i Tokai i Epiphone i sta sve nisam,ali nekako ova mi najvise legla i najkvalitetnije je odradjena...